Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Asinka85 - mam nadzieję, że świąteczne jajko zjecie w domu.
stwierdził, że za mocno Małej paznokcie obcinam, jak ja Jej jeszcze nie obcinałam, bo zobaczył te zaropiałe dwa. Pytam czy mam smarować dalej tą maścią, to powiedział, że dostanie okład z rivanolu, którego od rana nie dostała i tak czekam cały czas. Mała tu w ogóle spać nie chce. Na regulaminie zakaz brania dziecka do swojego łóżka, a dzisiaj już nie wytrzymałam i Ninka leży u mnie i śpi normalnie. A ja tu do głowy dostaje... A przy ważeniu wychodzi, że przybiera 50-60g, więc nie jest źle. Obecnie bez ubranek waży 4380g, a wczoraj miała 4230g.Meldujemy się ze szpitala pediatrycznegotrafiłyśmy tu dzisiaj z Ninką. Mała ma dalszy spadek wagi - dzisiaj od wczoraj -100g, dalsze wymioty i nieciekawe wyniki z moczu (jakieś bakterie i białko). Także decyzja lekarki, że mamy jechać na oddział niemowlęcy. Jak na razie wykluczone zwężenie przełyku, uff... Czekamy na wyniki badań i dalszą decyzję. Na pewno zostaniemy tu do jutra, a co dalej to się okaże. Obyśmy na Święta wyszły do domu i oczywiście oby okazało się, że Małej nic nie dolega... Prosimy o kciuki :-*
Szczerze wątpie czy spędzimy Święta w domu :-( dzisiaj na dyżurze jest tragiczny lekarz. Nic się od niego nie dowiedziałam. Pytam jaka prognoza, że wyjdziemy na święta, a ten kretyn z tekstem: prognoza?no dzisiaj jest cieplej... Hmmstwierdził, że za mocno Małej paznokcie obcinam, jak ja Jej jeszcze nie obcinałam, bo zobaczył te zaropiałe dwa. Pytam czy mam smarować dalej tą maścią, to powiedział, że dostanie okład z rivanolu, którego od rana nie dostała i tak czekam cały czas. Mała tu w ogóle spać nie chce. Na regulaminie zakaz brania dziecka do swojego łóżka, a dzisiaj już nie wytrzymałam i Ninka leży u mnie i śpi normalnie. A ja tu do głowy dostaje... A przy ważeniu wychodzi, że przybiera 50-60g, więc nie jest źle. Obecnie bez ubranek waży 4380g, a wczoraj miała 4230g.