Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Idziemy i słyszę za plecami z grupki z wózkiem typu parasolka - "o... z 1,5 roku ma, i samo idzie a ty nie chciałeś"... No ja sobie nie wyobrażam aby Młoda mi odmówiła współpracy w samodzielnym chodzeniu - wyspała się, pojadła więc teraz spalić trzeba
Odstałyśmy karnie w kolejce do kościoła - pani w wieku babciowym się rozpływała jaka grzeczna, później b. kameralne święcenie koszyczków też bez problemu, starszy chłopiec zaczepiał Krysię - zero reakcji
, nastoletnia para się pytała ile ma lat ( z rok ?
). No i mając na względzie postawę wielbiciela wózków przeszłyśmy się jeszcze po Starówce - razem z 1,5 h na nogach. I się ludzie oglądali jak Dziewczę nie chciało nawet bym Je za kurtkę trzymała asekuracyjnie. 
- Młoda była przed kolacją. Przyniosła m.in. poświęcone jajko - taka demonstracja - i 3 jajka z czekolady - Martadelka - póki Młoda nie wie, że to am to na ozdobę jak znalazł. Zresztą nie przepada za czekoladą. 

weekendy i święta w szpitalach to jakaś prowizorka - wiem z doświadczenia
jeśli jednak Was nie puścili, to oby czas tam spędzony minął jak najprędzej!
Ja w sumie też mam za sobą jedną Wielkanoc w przymusowym otoczeniu.... :-(
Wiec jestem mało przytomna. I jeszcze ta zmiana czasu. 
Wujek też chory więc ja się nigdzie nie wybieram. T rzucił pomysł żeby jego siostra mnie podmieniła i bym poszła choć na godzinę ale humor Majki jest mocno wskazujący na niezbędną obecność mamy więc pomysł upadł bo byłaby to godzina płaczu ;/
:-) świetnie. Mati też często na nogach biega - choć wózek też ok

Jak Maja ?
:-)