reklama

Czerwiec 2011

Witam się dziewczyny!!
Moja Dominika juz w szpitalu od dziś więc nie będę miała za dużo czasu na forum dopóki nie wyjdzie.
Jutro mam też wizytę u gina. Mam nadzieję, że mi powie jaka płeć dzidziulki mojej. Dam znać wieczorem.
A teraz trochę poczytam co napisałaście od wczoraj :-)

reklama
czesc
wybaczcie ale nie nadrobie 10 stron.... padam na pysk...
ciezka noc mialam :-(
Moj synek mial napad kaszlu od 12 w nocy do 2.00 ktore skonczylo sie wymiotami flegmy :-( Pozniej dalam mu syrop ten Difergan czy jakos tak i mlodemu przeszlo jakby i stwierdzil ze on juz sie wyspal i do 3.00 skakal po lozku i gadal ciagle di mnie z przerwami na kaszel....
od 1 listopada kaszle i jedziemy na antybiotykach...
bylam dzis z nim u doktorki a ta ze wg niej on zdrowy. Gardlo czyste, pluca, krtan oskrzela tez... niedawno robilismy wyniki krwi, mocz i kal... teraz byl wymaz gardla... a dzis poszlisly na testy alergiczne z krwi - wyniki w piatek popoludniu. Nikt nie woie co mu jest puki co....:-( a on ciagle chyrla mi... jak gruźlik.

zmeczona jestem dzis ... wrocililsmy to odrazu zasnelam i spalam z 1,5 godz. Ide teraz mlodego kapac....
buziaczki kochane ... dzis tylko o mnie egoistycznie... wybaczcie. Mam nadzieje ze u kazdej z Was wszystko ok:tak:

reklama
Aestima co do bólu brzucha to mnie od tygodnia boli też i to non stop, poza tym mam takie ukłucia w podbrzuszu. Zresztą z tego powodu byłam wcześniej na wizycie (w ubiegły czwartek) i po badaniu gin powiedział, że nic nie widzi i wg niego wszystko jest ok. A mnie do dziś boli! Nie wiem sama co o tym myśleć.
Gin zalecił no spę i jak długo nie będzie przechodzić to luteinę dopochwowo 2xdziennie. Chyba zacznę brać dziś, bo niepokoją mnie bardzo te bóle. Myślałam o szyjce macicy, czy przypadkiem się nie skraca, ale chyba na badaniu lekarz by coś zobaczył!? A Ty idziesz do lekarza czy na razie czekasz? Najgorsze jest to, że cholernie trudno zgadnąć, który ból jest normalny, a który już nie bardzo...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry