Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
czesc kochane...nie jestem w stanie nadrobic tego co pisaliscie...bo strasznie mi niewygodnie z laptopem na nogach i brzuchu wiec tylko na chwile sie pojawiam zeby sie zameldować
leże i kociokwiku dostaje...co ja mam robic cały dzien??
zrezygnowalam z dodatkowej pracy bo niby lekka ale nie daje rady przy kompie nic nie gotuje nie ucze sie bo mi sie nie chce wiec po prostu gnuśnieje i cały dzien rycze w poduszke
brzuch pobolewa takimi niby skurczami co chwile pulsuje ( i nie wiem co z tym dalej bedzie... :
Misialina przeczytałam, że jesteś z Czyżowic k/Wodzisławia Ślaskiego, a ja mieszkam w Rogowie jakieś 5 km za Czyżowicami . Miło, ze ktoś taki bliski. Do jakiego lekarza chodzisz? i gdzie chcesz rodzić?
Ja chodzę do A.Rutkowskiego i chcę rodzić w Rydułtowach bo on tam jest ordynatorem
Pozdrawiam cieplutko
Kurde ale się zdołowałam.... kati83...ale mnie zaskoczyłaś....to sąsiadką moja jesteś...też chce rodzić w Rydach a do lekarza chodzę do dr Słomczyńskiego...kurczę ale ten świat jest mały