reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ja też nie miałam żadnej ciąży normalnej. Ja mam podczas ciąży wszystkie możliwe choroby, zaczynając od nadciśnienia, po cukrzycę i jeszcze pare innych dolegliwości, które miałam tylko w ciąży. Taki urok niestety...

hej
u nas audyt od dzisiaj:szok: a my z koleżanką we dwie... i bez kierownictwa... humor mam taki sobie, w sensie stresuje się wyjazdem M z Emi (nie wiem czy Wam pisałam)

Madzioolka fajnie, że udało się z wyprawką;-)
kati jesteś:-) my jedziemy do Władysławowa; no jestem ciekawa co Ci tam ciekawego wyszło (z badań); udanego urlopu!!!
Doggi skurcze? co dokładnie lekarz powiedział, że aż musisz leżeć? i pierwszy raz słyszę o tej kolce; no nie zazdroszczę, ale Maluch najważniejszy!!!

Asinka to ja mam niskie ciśnienie i w ciąży nadal bardzo niskie ostatnio miałam na wizycie 100/68 a byłam zestresowana!! :p
To u mnie chorób jako chorób nie ma ale co może boleć to boli, skurcze, przerosniete łożysko na przedniej ścianie (dlatego taki duży mam brzuch) dopiero sierpień do stycznia sie cwykoncze i jeszcze Olka jak na złość jak mam teraz leżeć i pachnieć to ola bzikuje chodzi i jęczy i wszystkiego chce mamo daj to, mamo daj tamto, jeść, pić, chcę na rower, chcę na rolki ivjak w kółko

Felkaa z Olą tez miałam kolke nerkowa, to jest taki ból ogromny w plecach o cały brzuch ze się człowiek ruszyć nie może jak dojechałem do szpitala to zemdlalam :/ a poród mnie nie bolał!!! No ale już minęła ale skurcze nadal mnie łapią jak tylko się wstaje z leżaka :/ i mnie łapią jeszcze przez około 30-40min i spokój aż znów nie wstanę. Dostałam duphaston, nospe 3x2 jakieś globulki i Coś na ta kolke

Ostatnia edycja:
witam poweekendowo

u mnie nic nie lepiej, ale na szczęście G. był od czwartku wieczorem do wczoraj wieczorem w domu wiec jakoś weekend minął, dobrze ze ten mój mąz kochany taki jest i posprząta za mnie i zajmie się Matim, wiec chociaż w weekendy odpoczywam :-) i zbieram siły na cały tydzień

Doggi współczuje bardzo, no i jeszcze na dodatek jęczące i ciągle czegoś chcące dziecko :-(
a masz jakaś pomoc? żeby ktoś Olą się zajął choć na kilka godzin?
a i ja tez wiem co znaczy ból przy kolce nerkowej - przechodziłam to w marcu/kwietniu...

asinka, Felkaa hej

miłego dnia wszystkim

Felkaa zastoje w nerkach, piasek na nerkach itp ale wiedziałam że się zbliża kolka bo w nocy budziłam się z wielkim bólem brzucha i przechodziło jak się wysikalam

Mama matiego zazdroszczę męża, mój to dupek i nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji i wieczne pretensje ze nieposprzatane :/ szkoda gadać
Olka na szczęście zawsze taka nie jest ale dziś tobjuz mnie krew zalewa. Do pomocy mam, moja teściowa batdziej vtroskliwa niż rodzona matka i wczoraj wzięła ja do siebie id 9rano do 21 :) wiec miałam troszkę luzu naprawdę złota kobieta :)

Cześć dziewczyny! Czasami przychodzi taki dzień jak dziś, że przykro mi, że nie jestem już tu z Wami. Tez czas...
Widzę, że porobiło się!
Felka, Doggi- gratuluję! Ja wciąż nie mogę się zdecydować... Może na wiosnę?
Doris:( Wiem jak się czujesz. Ja też w maju swoje Maleństwo straciłam. A 13-tego maja urodził się przedwcześnie Miesio. Dla Ciebie to był pechowy 13-ty... :(

reklama
hej
moi szczęśliwie dojechali nad morze, więc ja sama...:-(
Doggi jak się czujesz? wybacz, ale nie skomentuję pretensji co do nieposprzątanego mieszkania....!!!! pozazdrościć teściowej, doagdujecie się fajnie?
Aestima, dzięki! a czemu w ogóle przestałaś pisać?

Do góry