reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

no ja właśnie spodnie chciałam ,a konkretnie rurki,mam nadzieję,że D. się wybierze.kupił sobie dziś aparat fotograficzny za 1000zł:sorry2:,w końcu wam zdjęcia pokażę jak go opanuję:cool2:

reklama
Heloł! Ja byłam na spacerze zimowym w lesie, potem obiadek i popołudniowa drzemka...ale mi dobrze...mężuś w domku ( też nauczyciel-dyr.) więc jesteśmy wszyscy w domku a ja to uwielbiam...
Justyna...pisałam zaraz po tytule autorkę książki - Grażyna Plebanek
Dziewczyny to jest straszne jak się u nas w Polsce traktuje pacjentów, a podpisujemy karte praw pacjenta w której wszystko piszą, że masz prawo do informacji ale człowiek może pytać i pytać i tak się nic nie dowie...smutne to jest

My sobie zrobiliśmy spacerek do centrum handlowego. Jest masa przecen. Byłam w H&M, ale ciuszki ciążowe już przebrane i osobiście nic nie kupiłam. Chciałam kupić dziecku misia Milę
Kup Misia! Wyjątkowy Miś Mysia Pysia (1386507942) - Aukcje internetowe Allegro
ale strzeliłam w pudło, bo jakoś tak z pośpiechu wyszło, że jest tylko jedna aukcja i to innego misia. No trudno, jak tego misia dziecie moje nie zechce to damy go w prezencie :-)
Byliśmy w kinie na Narnii, próźniej zakupy zimowe dla męża i znowu spacerkiem do domku. Aha, w Endo też są przeceny, kupiłam Igorowi dwie koszulki :-)

ja w środę się wybieram,mam nadzieję kupić jakieś rurki ciążowe,albo w ogóle jakies spodnie ciążowe i buty kozaki
żegnam się już,bo czuję pulsacje na ból w głowie:cool:
do jutra kochane

cześć laski !! ale mnie strasznie długo nie było !..

ale no cóz przez ostatni czas czułam się okropnie wymioty, mdlenia itp. na nic nie miałam siły a tu jeszcze przeprowadzka, świeta i wgl masakra. no ale już bede odwiedzać was. Nadrobić nieda rady ;DD

no dziewczyny ja tez sie zegnam... mlody w kooooooncu odpuscil i poszedl spac. Odzwyczail sie od chodzenia spac ok 20.00 :dry: za cholipke niechce po bajce isc sie myc... tak to jest jak tatus pare razy pozwolil dluzej pobuszowac po domku :dry: dwa dni przyzywyczajania i rok odzwyczajania ;-) musi sie juz powoli przestawiac, by wstawac od poniedzialku do przedszkola juz na 8.00 :tak: oj ciezko to widze , gdzie te czasy gdzie o 20.00 juz spal.... :rolleyes2:

do juterka :*

reklama
My też pozwoliliśmy Igorowi przez święta dłużej posiedzieć, ale dzisiaj grzecznie po 20:30 poszedł do łóżka. Mąż mu książkę poczytał i przed 21ą już spał. Ja lecę się myć i do łóżeczka. Spacerek spowodował u mnie senność :-) Mam nadzieję, że maluszek też pójdzie spać, bo wieczorem bryka na maxa. Ale jaka to cwana bestyja - jak położę rękę na brzuszek, to przestaje kopać hihi. Dobrej nocki dziewczyny.

Do góry