• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Czerwiec 2011

Dzięki Justynko, faszeruję się czym tylko mogę:) Kupiłam sobie też syrop *spam*.W sumie to leżę w domu od piatku więc liczę, że najgorsze już za mną.
Dobra walczę dzielnie z uzaleznieniem i uciekam już od kompa :)

reklama
na poród rodzinny mój mężo się nie nadaje. Na początku bardzo chciał, teraz widzę, ze się rakiem wycofuje. Widziałam go w akcji jak oglądał maleństwo na monitorze, o mało nie zemdlał, co to by dopiero było, jakby miał pępowinę przecinać. Jego by trzeba było reanimować ;P ale musi być przy mnie już po porodzie :)

Orientujecie się, ile kosztują takie zajęcia w prywatnych szkołach rodzenia?

Ja też pod koniec lutego będę się chciała orientować i zapisac do szkoły rodzenia - u nas jest w szpitalu, w tym gdzie będę rodzić - można sobie wszystko pooglądac przy okazji :-) Pełne zajęcia kosztują u nas ok. 300zł.

a myslałyście juz o porodzie? rodzinny czy nie?

Ja być może będę miała cc, ale tak czy siak, K. będzie ze mną, tylko na samą końcówkę nie chce się załapać, a ja nie nalegam. Jeśli przyjdzie mi rodzić naturalnie, będę go chciała mieć blisko, ale nie chciałabym, żeby obserwował, jak dziecko "wychodzi". On też nie chce, więc mamy problem z głowy.

reklama
ja licze na to ze porod drugi jest lzeszy od pierwszego ;-) i ze pojdzie szybciej i lzej ;-) Chcialabym by moj byl tym razem przy porodzie.. u synka nie zdazyl ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry