reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

misialina zestaw ekstra...sama bym taki chętnie kupiła!!A jaki Doris wypatrzyla?bo coś mi chyba umknęło...
justynka ja tez miałam dzisiaj durny sen:zawstydzona/y:Sniło mi się ,że mój mąż mnie zdradził ja go wykastrowałam za karę!!I w między czasie widziałam jak wygląda moje dziecko nowo narodzone bo miało wtedy 4 dni(pamiętam to)...:-)Obudziłam się taka wściekła!!!A malutka mnie tak strasznie kopała...pewnie przezywałam ten sen strasznie i dziecko zdenerwowałam tym wszystkim...

reklama
Doris...ja też jestem nakręcona na ten wózek...napisz nam coś więcej o nim

kati...a jaka cena była w tym sklepie tego wózka?

Ostatnia edycja:
Doris łóżeczko fajne bo z funkcją kołyski przy okazji...ja też planowałam wstępnie taki zakup ale wszyscy mi odradzali bo dziecko przyzwyczaję do bujania.:-(

jak bylam mala mialam takie łozeczko i ponoc nie był to dobry pomysł :) tata szybko zdemontował funkcje kołysania :)
bo uciekałam z łozeczka :)

Misialina - Wózek moim zdaniem jest rewelacjny, ma sporą gondolę w której jest nawet regulacja podgłówka, spacerówka też jest bardzo ładna. całość bardzo porządnie zrobiona. Wózek ma regulację rączki, przedni hamulec, skrętne tylne koła, które można zablokować. W budce jest okienko. Poza tym dostałam bardzo dużo gratisów do tego wózka, m.in. dwie folie przeciwdeszczowe, moskitiery, torbę, parasolkę i wielki zimowy śpiwór. Co prawda parasolka przyszła w różowym kolorze ale w innym odcieniu ale mi to nie przeszkadza wcale, bo jest w kolorze wzorka na wózku. Spiwór jest w kolorze czarnym ale można zamówić w kolorze wózka. Wózek nie skrzypi, lekko się go prowadzi, ma duże pompowane koła. Nie wiem co jeszcze chciałabyś wiedzieć więc pytaj :-). Acha, przesyłka jest darmowa!

reklama
Kurde podoba mi się jak nie wiem co...i widziałam że w tych aukcjach które podalaś jest mnóstwo gratisów...chyba się skuszę tylko nie wiem jaki kolor...podoba mi się cały czarny z białymi kólkami

Do góry