reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
WItajcie! Jakoś wyjątkowo dziś wcześnie jak na mnie. Ale pan nam dostarczył przedpokój. Zaraz przyjedzie M. żeby go wnieść na nasze neiszczęsne 3 piętro... Strasznie jestem ciekawa jak wygląda:)

Jeśli chodzi o abonament medyczny, to myślę, ze szybko zmienisz zdanie... Powiedziałabym inaczej, jest on przydatny od momentu ciąży - pamiętaj, że teraz będziesz ganiać do pediatry (do którego w "normalnej" przychodni często bardzo trudno się dostać) i innych specjalistów dziecięcych... A jeszcze odnośnie pediatrów, już teraz warto zorientowac się wśród znajomych i w necie o lokalnych lekarzach. Potem nie za bardzo będzie czas na szukanie tego odpowiedniego...

Z takich rzeczy, o których warto pomysleć wcześniej jest też polisa posagowa :)

Zgadzam się całkowicie, dlatego potem dodałam, że taki abonament łączony z dzieckiem to bardzo dobry pomysł:) Niestety u nas nikt nie wpadł jeszcze na takie rewolucje. A do dentysty też można chodzić na taki abonament?? Wtedy nawet mi samej by się opłaciło, mam chyba połowę zębów do naprawienia...

Justynka - Larvunia wysłała sms, że jej Marcel wbił śrubokręt w laptopa i biedak nie wytrzymał... (laptop - nie Marcel:) Ma być dzisiaj.

Dziewczyny nie przejmujcie się tak wagą bo ona naprawdę szybko zleci po porodzie. Izę urodziłam 25.05 z licznikiem 82 kg a na wesele szwagierki 3.07. ważyłam już 68 kg więc naprawdę nie ma co się stresować :)

madziolka - a mnie tzeba wybaczyc ja w ogole nie pamietam o żadnych datach :((

niech mi ktoś przypommni ze w piatek maz ma urodziny heheh :)

my juz po śniadanku :) mały jeszcze nie wojuje wiec moge sie chwile pouczyć :)

Traschka, mój abonament obejmuje tylko bezpłatny przegląd u dentysty, na resztę jego usług mam zniżkę, natomiast akurat u nich ceny są takie, ze nawet ze zniżką mi się nie opłaca u nich leczyć ;)

Ironia, jak zobaczyłam Twój suwaczek to strasznie zmyliło mnie 4mce i 121 dni ;) Zaczęłam liczyć ile to w sumie...

tak,że już nigdy tu nie wróci i ma nas dość:szok:

żartowałam:-D:-D
miałam do nie sprawę z suwaczkiem,ale juz sama sobie poradziłam i dlatego pytałam

Dziewczyny nie przejmujcie się tak wagą bo ona naprawdę szybko zleci po porodzie. Izę urodziłam 25.05 z licznikiem 82 kg a na wesele szwagierki 3.07. ważyłam już 68 kg więc naprawdę nie ma co się stresować :)

Ja się nie stresuje tak bardzo,ale jak patrze że wszystkie dziewczyny przybieraja na wadze powoli tak od 3-6 kg to te moje dodatkowe 8 mnie sresuje. Ja po synie też szybko doszłam do swojej wagi,ale tak jak wcześniej pisałam miałm 10 lat mniej i pewnie było łatwiej.Teraz z 3-ką z przodu nic nie jest proste;-)Nawet syn ajak opowiadada i chce określic wiek danej osoby to mówi"no wiesz mama ta pani była stara......tak gdzieś w Twoim wieku":szok:
Ja wiem że dzieci maja inne poczucie upływajacego czasu ,i dla nich 30 pare lat to jakaś abstrakcja.
Ale jednym słowem dobrze jest kontrolować wagę, czy sie jest w ciąży czy nie.

reklama
Witajcie dziewczyny
ja dziś wcześniej, bo za niedługo jade do banku, po wyniki i do lekarza, ale najpierw poczytam co tam napisałyście od wczoraj :-)

Do góry