Witam ...
mała (duża) śpi, mała (mała) szaleje na całego ... a ja wreszcie mam chwilkę, żeby zaglądnąć

u nas wszystko suuuper ... może poza przebijającymi się czwórkami, które młodej trochę dokuczają ... a przez to i nam, bo coraz częściej zdarza jej się przebudzić w nocy
ja w tym tyg nic tylko biegam po mieście ... ale przynajmniej sporo pozałatwiane

najważniejsze, że moja praca mgr wreszcie doczekała się recenzji i pod koniec m-ca mam obronę :-) najwyższa pora ... w czerwcu stukną 3 lata od skończenia studiów

w weekend pewnie znów narobię sobie zaległości ... jutro planujemy wyjazd na nartki ... tzn. M ze znajomymi na nartki, a ja z młodą na spacerek i saneczkowanie ;-)
Iza, przykre to, co piszesz ... rzeczywiście trochę za duża presja jest wywierana na dzieciaki ... a najgorsze jest to, że niewiele możesz zrobić

program zdecydowanie przeciąża dzieciaki i przewyższa możliwości naszej szkoły ...
trzymam &&& żeby małemu przy waszej pomocy udało się nadrobić zaległości i uniknąć stresu
Ironia, zdrówka !!! a wagą się nie przejmuj ... jak zamierzasz młodego karmić, to nawet nie zauważysz, kiedy zgubisz wszystko z nawiązką ;-)
larvunia, dla was również duuużo zdrówka !!!
Misialina, &&& żeby tym razem udało się uniknąć zatrucia !!!
majqa, fajnie, że ból brzucha minął ... ja też jeszcze nie miałam glukozy - moja ginka zleca po 24 tyg, więc wybiorę się po następnej wizycie ... w pierwszej ciąży było idealnie, więc mam nadzieję, że nic się w tej kwestii nie zmieni
justynka, słyszałam tą dyskusję o karmieniu i czytałam artykuł jakiś czas temu

jak dla mnie jakaś duża firma za mało zarabia na mleku i słoiczkach, więc trzeba było zasiać zamęt

moja Zuzu też trzymana tylko na cycu do 6 m-ca i rozwija się idealnie!!! małą zamierzam karmić jeszcze dłużej ... dla jej dobra, ale też dla swojej wygody i ... w ramach diety ... karmienie baaardzo skutecznie ściągało ze mnie kg ;-)
dagamit, szkoda, że cukier wyszedł podwyższony, ale na pewno przy dobrej dietce wszystko super się poukłada

głowa do góry !!!
zmykam chociaż rzucić okiem na inne wątki ;-)