reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
zeberrko bidulko,ale masz nie fajne przejścia.trzymam kciuki za was,żebyście szybko doszli do siebie,kochanieńka.całuję was mocno:happy:

Witam się z Wami dziewczynki w lepszym nastroju :-) Z mężem już ok...kręcił się dzisiaj koło mnie cały dzień i nie mogłam się dłużej boczyć.
misialinka zaraz zmykam na wątek badaniowy poczytać jak wizyta Wasza:-)
zebrra tak bardzo się martwiłyśmy o Was.Biedna ile się nacierpieliście z Jasiem- i co to za ferie?!Aż szkoda gadać:-(Trzymam za Ciebie kciuki i za Bartusia bo z Jasiem chyba już lepiej prawda??
silva trzymaj się dzielnie!!Nie smuć się.Chyba moje smutki przeszły na Ciebie :-(

Już jestem, poczytałam co popisałyście od rana..miałam tyle napisać ale wszystko zapomniałam :-(.
Zeberko Kochana..życzę Ci dużo dużo sił, dużo zdrówka dla Ciebie i twojego synusia!!!!! Dbajcie o siebie i odpoczywaj!!!!!
Dla reszty chorych Brzuchatek tez dużo zdrówka!!!!!
Silva - włącz jakiś dobry film, zjedz lody i niech Ci się humorek poprawi!!!!

Ja stale czuję jakiś dyskomfort w pęcherzu..dzwoniłam do mojego gina, kazał mi zrobić jutro rano badanie ogólne moczu i zadzwonić po południu jak będą wyniki...jak wyniki będą dobre to pojadę na wizytę i usg bo strasznie mnie to denerwuje, takie dziwne uczucie..albo to jakies zapalenie albo Malutka jest tak nisko, mam nadzieję że z szyjką wszystko w porządku, usg miałam tak dawno temu.

ja też zmykam...
Filipa musze połozyc, bo pada, ja coś zjem i legnę na kanapie przed TV odpocząć w najprzyjemniejszej pozycji - leżącej..
no i poczekam na męża, może jakiś masaż zaserwuje

do jutra kobietki

Doris nie mów przy mnie nic o lodach!!!Bo ja mam jakąś fazę na lody...masakra zaraz chyba jadę po Grycana orzechowego do tesco!!
A co do Twoich badań to trzymam kciuki.Na pewno wszystko wyjdzie ok pewnie Julka Ci tak naciska na pęcherz.Ja też mam z tym pęcherzem ciągły ucisk a badać mocz będę dopiero 16 marca i zastanawiam się czy nie za długo...Nie wiecie ile kosztuje badanie moczu prywatnie??Z posiewem...

Zeberko...witaj...nareszcie w domku...mam nadzieję że po tych przejściach nadejdzie wreszcie spokój pod każdym względem...przesyłam Wam dużo zdróweczka

Doris mam nadzieję że bedzie ok, dobrze, ze zadzwoniłaś do gina zrobisz badanie i bedziesz mieć jasność

Katamisz ja za zwykłe badanie moczu płacę 3,50 zł z posiewem nie wiem ale pewnie niedrogo

Zeberko...witaj...nareszcie w domku...mam nadzieję że po tych przeejściach doznacie teraz spokoju pod każdym względem...przesyła dużo zdróweczka dla Was

reklama
Do góry