Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Asia bardzo mnie cieszą wiadomości od ciebie, super że dzieciaczki oddychają samodzielnie - ogromne gratulacje.
Sicilpol trzymamy kciuki za Ciebie i za Julcia. Bądźcie silni i zdrowi.
Co do nowych wątków to powiedzcie mi kto zagląda na listę czerwcowych mamuś? Moze by tamten wątek jakoś edytować, przykleić i po kolei wpisywać rozpakowane mamy. A jak nie to utworzyć nowy z możliwościa wklejenia zdjęcia ( kto chce ) a odrębny na gratki oby było czytelnie.
Po co znowu rozbudowywać niepotrzebnie na trzy wątki dotyczące tak naprawdę jednego tematu?!
retyyyyyyyy, asiia, jakie maleństwa! ale to, że same oddychają, to najwspanialsza wiadomość. Moja koleżanka pod koniec lutego urodziła bliźniaczki w 32. tyg. właśnie, też oddychały same - po trzech tyg. wypisali je do domu, rosną jak na drożdżach, obrastają w niemowlęcy tłuszczyk i są niesamowicie kochane! musi być wszystko dobrze, gratuluję i nie puszczam za Was kciuków!
co do listy rozpakowanych mamus to ja myslalam, zeby najprościej wpisac po kolei, ktora sie rozpakuje z data urodzenia dzieciaczka czy cos takiego;-)
nie znam sie na tym ale tak byloby chyba najprościej
a ten watek z gratulacjami nie byloby tez lepiej dac u gory?
Miejmy nadzieje, ze najwczesniej bedzie uzywany pod koniec maja
no wlasnie ja myslalam zeby moze ta nasza liste co mamy edytowac o date urodznia,wage i dlugosc dzieci i imione. od razu byloby widac takie porownanie do tego co mialo byc ( plec termin porodu) a do tego co w rzczywistosci