Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co do listy rozpakowanych mamus to ja myslalam, zeby najprościej wpisac po kolei, ktora sie rozpakuje z data urodzenia dzieciaczka czy cos takiego;-)
nie znam sie na tym ale tak byloby chyba najprościej
a ten watek z gratulacjami nie byloby tez lepiej dac u gory?
Miejmy nadzieje, ze najwczesniej bedzie uzywany pod koniec maja![]()
W sumie dobry pomysł... I najmniej roboty ;-)no wlasnie ja myslalam zeby moze ta nasza liste co mamy edytowac o date urodznia,wage i dlugosc dzieci i imione. od razu byloby widac takie porownanie do tego co mialo byc ( plec termin porodu) a do tego co w rzczywistosci![]()
W sumie dobry pomysł... I najmniej roboty ;-)
A jak te gratulacje też do góry dam, to nie zrobi się za duży bałagan tam na górze?
na gorze sa te wazne rzeczy-wiesci ze szpitala, zdjecia maluszkow i gratulacje tez moblyby byc;-) watek z gratulcjami nie bedzie i teraz tak uzywany (mam nadzieje, ze wszystkie donosimy swoje Maluszki a najwczesniej pojawia sie w maju na swiecie) ale jak to sie mowi robta co chceta
lece cos robic bo z wrazenia to az ochoty nabralam do porzadkow a ze Mlody spi trzeba korzystac
mi nie przeszkadza zeby na gorze bylo, i tak jak urodzimy to wiekszosc watkow idzie do archiwum![]()
No właśnie dlatego, że (miejmy nadzieję) przez pewien czas nie będzie używany zostawiłabym go na razie na dole, bo jak wrzucę jeszcze coś do góy to z pola widzenia znikną wątki zakupowo/wyprawkowe, które są obecnie oblegane...ja uwazam jak blondna gorze sa te wazne rzeczy-wiesci ze szpitala, zdjecia maluszkow i gratulacje tez moblyby byc;-) watek z gratulcjami nie bedzie i teraz tak uzywany (mam nadzieje, ze wszystkie donosimy swoje Maluszki a najwczesniej pojawia sie w maju na swiecie) ale jak to sie mowi robta co chceta
lece cos robic bo z wrazenia to az ochoty nabralam do porzadkow a ze Mlody spi trzeba korzystac
edit. macku a nie dasz rady samych zdjec Blizniakow dac do galerii? Chyba sie tak nie da, co nie?

chodzi o te watki, ktore nie bede juz uzywane np. imiona czy galeria brzuszkow