Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
AVO skołowana nie, wystraszona tak bo nie wiedziałam co się dzieje. To trwało kilka minut ale i tak dało mi sporo do myślenia. A jeżeli czułabym się skołowana to co mogłoby to oznaczać?
No właśnie czekalam wieczorem na wieści od Carli i cisza.Hej dziewczyny były jakieś wieści od Carli ? Ja dzisiaj mam zalataany dzien bo moj synus jutro konczy 2 latka a dzisiaj robimy mu imprezke buzka :*
Ktoś coś wie może???Wiesz co nie chcę Cię straszyć, zresztą może być tysiące powodów- np. za niski poziom wapnia
W każdym razie chyba najbardziej niepokojący jest ten ból mięśni po wszytskim. Miałam koleżankę na studiach, którą właśnie zaczęła miec takie dzwine nabady drgawek, po takim napadzie czuła się oszołomiona, słaba i właśnie jąj mieśnie bolały.Póżniej zaczęłysie takie sytuacje,że np budziła się i okazywało się, że ma ugryziony język, albo np. myślała,że spała 30 min, a spała 3 godziny. Okazało się, że ma jakas formę padaczkiw ogóle nie pamiętała głównej części napadów....
W każdym razie nie bierz tego bardzo do siebie, to może być tysiąc innych rzeczy. W każdym razie dobrze się przebadaj i poproś o skierowanie do neurologa tak na wszelki wypadek.
Po porodzie to duzo kobiet ma drgawki zwiazane ze stresem porodowym.
Po porodzie to duzo kobiet ma drgawki zwiazane ze stresem porodowym.
Nie wiedziałam, że tak może byc