reklama

Czerwiec 2012

reklama
to są już tylko dodatki do dziecka ; -))
no to oby ten bonus do mojego dziecka nie byl zbytnio wypasiony albo mial chociaz w nocy opcje wyciszania:confused2: nie zebym jakas nieczula i niewrazliwa byla na wlasne dziecko no ale milo by bylo hihi:rofl2:

Atagata no to jego nie bylo jeszcze jak bylismy w patimaks. fajny on ale ta cena rzeczywiscie koszmarna:/ ale jak na 2 dzieci planujecie to co innego w sumie. my tez w bloku mieszkamy ale na szczescie parter wiec waga wozka nie ma znaczenia , a mi sie wygodniej jezdzi jednak ciezszym wozkiem. tylko zastanawiamsie gdzie ja go zmieszcze w tym mieszkaniu, na klatce nie zostawie bo tu tragedia na tym osiedlu( Staszica:/)

Ostatnia edycja:
Byłam w środę u lekarza, w sumie wszystko było sprawdzone no i kazał leżeć bo niepokoiły ją te skurcze i parę rzeczy. A ja niekoniecznie posłuchałam.Brałam no spe. Spróbuję się położyć, odpocząć, jak nic nie da to zadzwonię do mojej ginki.

Aylin Ja jeszcze w piżamie…szok nie mogę się zebrać:szok:
Ninuszka Oj z allegro to jakieś uzaleznienie, wiem coś o tym, u mnie to praktycznie nie ma dnia bym czegos nie kupiła, czy to dla Kuby, do wyprawki czy dla siebie. Odzwyczaiłam się od stacjonarnych sklepów, nie mam czasu i czasami możliwości by wejść z Kuba do sklepu
Dzięki za linki, dziś zamierzam skompletować wszystko, więc trochę kaski pęknie:zawstydzona/y:
I będziesz wspaniałą matką, zobaczysz. Ja mam dziecko a teraz jakos nawet nie umiem takiego noworodka trzymać, boję się, ale ze swoim to jest inaczej;-)
Te pieluszki z flaneli to ja miałam kilka dla Kuby, ale właściwie nie używałam, czasem latem w wózku bardziej jako okrycie… Za to ze zwykłymi tetrowymi Kuba nie umie się rozstać… nauczyłam go przytulać je sama i teraz bez pielusi ani rusz ;/, nie wiem czy i kiedy się tego oduczy…

Byłam w środę u lekarza, w sumie wszystko było sprawdzone no i kazał leżeć bo niepokoiły ją te skurcze i parę rzeczy. A ja niekoniecznie posłuchałam.Brałam no spe. Spróbuję się położyć, odpocząć, jak nic nie da to zadzwonię do mojej ginki.

Oj Oj Mamuśka! Jak jesteś mało grzeczna to później tak jest! Kładź się i podwójną no-spe weź i magnez! Mogłaś przesadzić z tą aktywnością!

Bmr moja kumpela ma takie klucia, bedzie rodzic na dniach...ponoc to oznaka skracajacej sie szyjki.
Oby to nie bylo to.

Kupilam proszek i plyn do prania bobasowych ciuszkow. Czyli powoli do przodu.
Ogladalam ostatnio one born every minute. Kurna sie naryczalam jak gupek. Przeciez ja tam zamiast rodzic to bede oplakiwac rodzace i siebie. Masakra. A jak zobaczylam cesarke to oszalalam ze strachu.

Aylin Ja jeszcze w piżamie…szok nie mogę się zebrać:szok:
Ninuszka Oj z allegro to jakieś uzaleznienie, wiem coś o tym, u mnie to praktycznie nie ma dnia bym czegos nie kupiła, czy to dla Kuby, do wyprawki czy dla siebie. Odzwyczaiłam się od stacjonarnych sklepów, nie mam czasu i czasami możliwości by wejść z Kuba do sklepu
Dzięki za linki, dziś zamierzam skompletować wszystko, więc trochę kaski pęknie:zawstydzona/y:
I będziesz wspaniałą matką, zobaczysz. Ja mam dziecko a teraz jakos nawet nie umiem takiego noworodka trzymać, boję się, ale ze swoim to jest inaczej;-)
Te pieluszki z flaneli to ja miałam kilka dla Kuby, ale właściwie nie używałam, czasem latem w wózku bardziej jako okrycie… Za to ze zwykłymi tetrowymi Kuba nie umie się rozstać… nauczyłam go przytulać je sama i teraz bez pielusi ani rusz ;/, nie wiem czy i kiedy się tego oduczy…

To kupię jeszcze z flaneli jakieś :tak:
Yyyyy ja też w piżamie ;-) a jest po 12! Ale szpinak już mi sie rozmraża bo sobie wymyśliłam pierogi z nim więc za jakiś czas będe musiała się ubrać żeby chociaż obiad w normalnych ciuchach zrobić:-)
Dziękuje za miłe słowa :* mam nadzieje ze instynkt macierzyński zaczne mi działać jak tylko Mała się pojawi.

Blond_20 - też chce funkcję wyciszania na noc! :-D byłoby genialnie :-D ale tak się zastanawiam czy jak Ona mi tak broi teraz w nocy to jak juz wyjdzie to też sobie tą pore upodoba na harce?:confused:

niezapominajka - do łóżka i to już! Zrelaksuj się i przejdzie :tak: a jak nie.... to telefon do ręki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry