Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
AVO nawet nie mow!!!!!!!
buziak a jak ci chlop na zawal zejdzie????ale ja mysle,ze on zaprawiony w bojach to faktycznie da rade!!!a moj gra na bebenku,bo wlasnie mecz ogladamy,a on bardzo lubi jak bebny graja!
buziak a jak ci chlop na zawal zejdzie????
i teraz nie wiem czy kupowac jeszcze te 2 czy juz baby dream 3
te wieiksze od 4 do 9kg. I tu mam takie pytanie wybaczcie bo moze brzmieć glupio ale naprawdę nie wiem a im bliżej maja/czerwca coraz wiecej pytań mam. pampresy te bd 2 to sa do 6kg jakby nie patrzec a te bd3 sa od 4do9kg wiec kiedy ubierac dziecku te bd3 ? Kurdę byliśmy na zakupach niby dużo kupione a zrobiłam korekte listy do kupienia i dalej jeszcze dużo brakuje ;/ 
Cały dzień próbowałam Was nadrobić i wkońcu mi się udało :-)
Powiem, ze dziś chyba coś z ta pogoda/ciśnieniem jest bo normalnie aż się nie czuję
Jestem w lekkim szoku i chyba czas zacząć brać się za pakowanie torby, wczoraj z P byliśmy na zakupach i teraz nie wiem ile kupić tych pampersów bo kupiliśmy te higgies 1 od 3-5kg z wycięciem na pępek sztuk 27 i to starczy i dwie duże paczki pampersów baby dream 2 mini te od 3-6kg Zobacz załącznik 456848 i teraz nie wiem czy kupowac jeszcze te 2 czy juz baby dream 3 Zobacz załącznik 456849 te wieiksze od 4 do 9kg. I tu mam takie pytanie wybaczcie bo moze brzmieć glupio ale naprawdę nie wiem a im bliżej maja/czerwca coraz wiecej pytań mam. pampresy te bd 2 to sa do 6kg jakby nie patrzec a te bd3 sa od 4do9kg wiec kiedy ubierac dziecku te bd3 ? Kurdę byliśmy na zakupach niby dużo kupione a zrobiłam korekte listy do kupienia i dalej jeszcze dużo brakuje ;/
Gkvip &&&&&&&&&&&&&&&