Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
też się lękam tego czy mąż nie zejdzie na drugi plan, ale myślę, że skoro o tym rozmyslamy już przed pojawieniem się maluszka na świecie, więc na pewno damy radęZ drugiej strony to panicznie boję się tego wszystkiego po: czy sprostam opiece nad dzieckiem - to w szczególności, ale też nie chciałabym w tym wszystkim zatracić siebie, swojej "wolności" i miłości do męża. Bo kocham Go ponad życie i mam nadzieję, że po pojawieniu się naszego malca na świecie, będę potrafiła tę miłość nadal Jemu okazywać tak jak wcześniej. Że nadal będziemy dla siebie tak samo ważni......
kiedyś w tv (chyba ddtvn) jakaś pani psycholog tłumaczyła, że nie wolno odsuwać mężczyzn od obowiązków związanych z maluchami, bo kiedy mama robi wszystko sama to tata czuje się odtrącony i sam się odsuwa
ale teraz jak trochę pochodziłam po mieszkaniu to znowu czuję,że się zaczyna ruszać

a z drugiej strony już się go nie mogę doczekać 

A jak będziesz miała chwilkę czasu to wrzuć nam zdjęcie tego przystojnego blondaska
cieszę się waszym szczęściem! Julcio rzeczywiście musi furorę robić jako blondasek
o dziwo woda i prąd jeszcze są