Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale nie narzekam :-)
to bylo takie dziwne.... probowalam ja pozniej rozruszac i przed dobre pol godz nic az sie przestraszyla, ze moze w pepowine sie zaplatala i tak z nia walczyla stad te ruchy aleeee wkoncu po dlugich prosbach mamusi dala kopniaka i mogla isc spac.... ale co sie strachu najadlam to moje....:-(Buziak, no stópki to masz pierwsza klasaMam nadzieję,ze się nie obrazisz, ale wczoraj wieczorem smiałam się w głos. Ja ci mowię Ty masz tej wody 5 kg co najmniej
schudniesz raz, dwa po porodzie
...
Właśnie miałam CI dziękowac bo sama nie sięgam :/
Oglądacie ddtvn?
Przed chwilą mówili o męskich majtach i oczywiście byli do demonstracji pięknie zbudowani mężczyźni ;-) ja akurat smarowałam się kremem i jak zobaczyłam ostatni model z ogonkiem z tyłu to tak ścisnęłam tubkę kremu że pół kremu mi na pokój wyleciało![]()
Nasza to samo. Raz to nawet udało jej się muchę złapać. Ale nosem - wciągnęła ją i po chwili wykichała ;-) Więc ogólnie kiepsko jej to idzie i na wolności raczej by nie przeżyła
Czyli wieści super![]()

a ja dzisiaj miałam zrobić ostatnie badania bo w poniedziałek kazali mi się zjawić z takimi z ostatniego tygodnia i oczywiście zapomniałam się i się wysikałam do kibelka. Także pojadę tylko z morfologią aktualną, mocz będzie sprzed 10 dni, teraz już nic nie zmienie. Ale wściekła jestem na siebie.
Muńka - tego nie wiem, bo nie napisała, ale jak wróci, to napisze na pewnoJak chcesz to jej napiszę SMSka, że pytasz. Ale wcale bym się nie zdziwiła, ze ta sama co Twoja
Sądząc po namowach na poród w wodzie
Ale jej zazdroszczę
A ja zaraz do fryzjera mykam![]()
I wannę też mają jakby co..