Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nasza to samo. Raz to nawet udało jej się muchę złapać. Ale nosem - wciągnęła ją i po chwili wykichała ;-) Więc ogólnie kiepsko jej to idzie i na wolności raczej by nie przeżyłaAylin z kolei mój psiak czasem zachowuje się jak kot, np gania za muchami - musimy go tego oduczyć bo jak trafi na osę i ją zeżre to będzie tragedia...

Czyli wieści superPragne tylko poinformowac, ze wróciłam do domu))
Zakwalifikowano mnie do porodu siłami natury, generalnie do próby porodu sn.. Jezeli napotkamy problemy typu słabe rozwarcie badz kiepskie zejsie małego w kanał rodny to dopiero cc..
Za to przerazaja mnie moje nogi. Dziewczyny ja sie wstydze wychodzic z domu... kostki mam wielkosci kolan, potem w linii prostej az po palce wszystko obrzydliwie proste bez kształtu i boli... az boli :--(

Też muszę to dopisaćnajlepiej odrobaczyć jak będziesz w szpitalu, mój m ma to już wpisane na listę zadań specjalnych;-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Witam postatn raz z brzuszkiem
Od 5 nie moge spac
Lece sie szykować i trzymajcie kciuki prosze
Do usłyszenia wieczorkiem

...
Abiga zazdroszczę Ci zzo u mnie nie ma na to szans także dla mnie poród nie będzie taki piękny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czyzby nowy młody człowieczek???
no to błagam teraz o chwile ciszy bo wiele mnie kosztuje wklejenie tu tego zdjeciachoc i tak mam wrazenie ze nie oddaje w pełni całego rozmiaru
![]()
Uploaded with ImageShack.us
NIestety takie "uroki" ciąży. Dobrze, że już niedługo koniec i pozbędziesz sie nadmiaru wody...wtedy będziesz nas denerwowac mówiąc jak szybko zrzuciłaś kilogramy (litry;-)) 

Ja to na szpilkach siedziałam, bo miała mi napisaćJej ale fajnie, ma swoją położną, tą samą co przy Laurce, więc PODEJRZEWAM, że pewnie uda jej się nawet nie popękać
nie mówiąc o nacięciu
ale jej dobrze
zazdroszczę, też chcę już rodzić SN
![]()

I ja też się tego wstydzę 

a czy możesz napisać która to położna??