reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Cześć Czerwcówki, chwilę mnie nie było a tu zaległości przeogromne:-)

Mam problem , wczoraj byłam u swojej gin no i wszystko dobrze, dzidzia ma rączki i nóżki i wg USG o 1 dzień starsza niż na suwaczku ale gin nie zmierzyła tętna a ja głupia nie zapytałam dlaczego, na karcie mam tylko + w odpowiedniej rubryczce. I teraz się zastanawiam czy dobrze wybrałam lekarza.
Za dwa tygodnie mam kolejną wizytę

Nanulika, Madziarra21 tak mi przykro, bardzo wam współczuję *

Jak macie fajnie możecie już pisać o wieku ciąży wg usg .Ja jeszcze muszę tydzień poczekać:-( ,to będzie moja pierwsza wizyta:-) MAM NADZIEJE ,ŻE DOKTOREK ZROBI MI USG DOPOCHWOWE I ZOBACZĘ CHODZIARZ TROCHĘ MOJEGO KTOSIA .U nas taka mgła,że świata nie widać.MIŁEGO DNIA-KOCHANE

Dziewczyny takie bardziej osobiste pytanie? Czy ktoras z Was od czasu ciazy dostala hemoroidy? Mi sie cos tam przytrafilo i wyczytalam,ze to normalne w ciazy,bo krazenie wokol miednicy jest spowolnione. Zapomnialam spytac gin co z tym fantem teraz zrobic?

miałam tę przypadłość ale po pierwszym porodzie, narazie poki co spokój :)

mnie dziś mdli starsznie, ledwo siedze w pracy, i juz sama nie wiem czy mdli mnie bo mdli czy mdli ze stresu ...
zjadłam całą paczkę migdałów od wczoraj i nic, mdłości jak były tak są ;(

ale to nic, niech mdli, byleby z dzidzią było ok

Ja też jutro mam wizyte u gin ale wcale sie nią nie stresuję bo to będzie moja już 4 wizyta od początku ciazy :) Taka już dla mnie norma siade na fotel zbada i do widzenia:) a drugie usg mam za 2 tygodnie i 1 dzień tym się też jeszcze nie stresuje pewnie kilka dni przed będę chodzić jak nakręcona:)
A co do hemoroidów :D nie mam . nigdy nie mialam. i mam nadzieje ze nie będę mieć :D

reklama
Do góry