reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hej:-)

Witam Wszystkie Nowe Mamusie;-):tak:

alijenka bardzo się cieszę, że wszystko w porządku:tak:

goldenlucy nie martw się, u Ciebie też będzie wszystko ok;-)
Trzymam kciuki! Ja mam w środę wizytę u położnej:tak:

nanulika powodzenia przy zdawaniu prawka:tak: a gin powie, że jest ok i tego się trzymaj;-):-)

Co do sikaniA to ja w ciązy z Kubą latałam co 5 minut do kibelka:tak: zwłaszcza na początku, masakra to była:/ co wyszłam z domu to pierwsze gdziekolwiek np. wmieście szukałam WC:zawstydzona/y: ale w nocy nie było najgorzej:tak:
Teraz chyba mniej sikam ale też czesto chodzę.

reklama
NIOO jestem :-)
Wróciłam z USG wszystko w jak najlepszym porzadku, tetno 163, 8t 4d zas mam zmiane terminu porodu :-), wkleje zdjecie w zdjecia naszych fasolek choc nie bardzo mam je wyrazne :-(, nastepny termin 1 grudnia badanie przeziernosci karkowej.
Dzieki Wam kochane za trzymanie kciukow i wspieranie na duchu tak sie balam tego usg, a nastepny strach w 12 tygodniu :-(

Tralalala!!!!!!!!!!!!! Serducho jak dzwon! Hura!

Hejka z rana.
Maćku - jeśli chodzi o sałatę powinno się myć - ja myję zawsze choćby z tego względu że często jest w niej piach :/
Alijenka Gratulacje super wiadomość :)
Dziwne uczucie kiedy na zmiane przeplatają sie dobre wieści z tymi bardzo przykrymi.
Jeśli chodzi o forum to rzeczywiście tematy takie bardziej osobiste typu zdjęcia powinny być na forach zamkniętych :) Większe poczucie bezpieczeństwa:)
Życzę miłego dnia. Buźkam :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się z rana
Ja już chce być po I trymestrze niech mi t wymioty już przejdą bo zdechne normalnie dziś o 1 w nocy obudziłam się bo mi było niedobrze i oczywiście jak tylko napiłam się wody to od razu wylądowałam w kibelku dziś pójdę chyba do apteki po tą herbatkę na mdłości może mi coś pomoże

gosikkk dlaczego my jesteśmy takie zestresowane :)

Do góry