Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Doskonale Cię rozumiem. Zanim nam się udało spędziłam długi czas na tym forum "na staraczkach". I czułam dokładnie to samo, gdy dziewczyny po kolei zachodziły w ciąże a ja nie... Śmieszne, ale i smutne...
Nanulika z całych sił życzę Ci tych włosów na brzuchu i to z dobrego serca;-)
![]()
Nanulika ale mi narobiłaś smaka na placki ziemniaczane, no chyba znów wyląduję w kuchni! Trzymama Kochana kciuki i pewnie już na walentynki będziesz fasolkę miała pod sercem :-)
dzięki karamijananulika kochana
chyba każda tu na tym forum doskonale cię rozumie i na pewno nikt nie będzie miał ci za złe tej "zazdrości"
A co się odwlecze to nie ucieczeWiele z nas miało tu nieudane podejścia do ciąży, zazwyczaj pierwsze, a przy kolejnym razie wszystko pięknie się udało
Chcę zrobić sałatke grecką. Myślicie, że muszę umyć sałate? Bo zwykle nie myje...
Juz niedlugo ty bedziesz w ciazy -szczeze ci tego zycze- i wszystkie bezdziemy czytac jak swirujesz przez mdlosci
.
No i za to prawko to bierz sie szubciutko zebys juz dzidzie mogla sama autem wozic:-).
Buziole!
Witam, pewnie mnie nie pamiętacie, bo udzieliłam się na tym wątku zaledwie kilka razy. Niestety 31 października straciliśmy naszą Fasolkę.
Chciałam tylko Wam życzyć spokojnych miesięcy w oczekiwaniu na Wasze Fasolki i samych szczęśliwych porodów. Trzymajcie się dziewczyny i dbajcie o siebie i Wasze Skarby.
Tak wiem. Porównałam tylko nasze odmienne, ale jakże podobne sytuacje...maćku ja tu zaczynałam jako czerwcowa mama, niestety nie udało się, ma teraz tylko swojego Aniołka w niebie...
SprawdziłamCo do salatki to sprawdz czy feta jest z pasteryzowanego mleka
Chciałam kupić mozzarelle, ale było napisane tylko "mleko", więc zrezygnowałam.Witam, pewnie mnie nie pamiętacie, bo udzieliłam się na tym wątku zaledwie kilka razy. Niestety 31 października straciliśmy naszą Fasolkę.
Chciałam tylko Wam życzyć spokojnych miesięcy w oczekiwaniu na Wasze Fasolki i samych szczęśliwych porodów. Trzymajcie się dziewczyny i dbajcie o siebie i Wasze Skarby.
Ale to chodzi o to, żeby ser był z pasteryzowanego mleka. Wtedy możnaMaćku - ja sałatkę grecka choć uwielbiam nie jem podobno nie wolno nam jest sera fety :-(