reklama

Czerwiec 2012

ja kurde przytyłam juz 2 kg :-(, ale u mnie to sie wiaze z tym ze ja ciagle tylko na serkach wiejskich i chlebku ryzowym i salateczkach ze swierzych warzyw a teraz niestety wszystko lącznie z pieczywem jem oczywiscie ciemnym ale jednak to pieczywo !!!
mam juz opcje na chudniecie po porodzie hahahhaaha, oby tylko przytyc najwiecej do 14 kg to bedzie dobrzeeee

reklama
7 rodzących na raz - masakra:szok: Upichciłam ciasto jabłkowe, bo napadło mnie na słodkie - zjadłam kawałek i teraz zjadłabym coś w stylu pizzy - ah te zachcianki:-D

ja akurat przy porodzie warunki miałam idealne ale męczyłam się 30 godzin zanim zdecydowałam się na znieczulenie zewnątrzoponowe a potem już tylko cesarka wchodziła w grę bo zaczęła wdawać się infekcja po 30 godzinach od odejścia wód, 30 godzinach bez snu i z zajebiście silnymi skurczami, było mi już wszystko jedno. Ale już zapomniałam ten ból i nie mogę się doczekać kolejnego porodu:tak: i tego szczęścia, które się czuje zaraz po :tak:

Ja też nie moge sie już doczekać... uczucie tuż po wyjęciu dziecka z brzucha jest cudowne ja mialam znieczulenie miejscowe więc wszystko widzialam caly przebieg operacji super swietne uczucie. i niunio taki malutki wyjmowany z brzucha caly we krwi:D
Jakie mialas znieczulenie podczas CC ?? Tym razem decydujesz się na porod naturalny czy CC ? Przy drugim porodzie mozna wybrac:D Ja powiedzialam od razu gin ze juz nigdy nie chce sie meczyc podczas naturalnego i wybralam CC :P co prawda mamjeszcze pare miesiecy na zmiane decyzji ale nie zmienie

alijenka
ja przed ciążą jadłam właśnie bardzo zdrowo i dietetycznie, sporadycznie chleb, ziemniaki i makaron, dużo warzyw a teraz mi się przestawiło! chcę tłusto, niezdrowo i dużo a no i jeszcze słodkim przegryzam, jak myślę o czymś zdrowym to mi niedobrze się robi hehe, masakra jakaś!

alijenka
ja przed ciążą jadłam właśnie bardzo zdrowo i dietetycznie, sporadycznie chleb, ziemniaki i makaron, dużo warzyw a teraz mi się przestawiło! chcę tłusto, niezdrowo i dużo a no i jeszcze słodkim przegryzam, jak myślę o czymś zdrowym to mi niedobrze się robi hehe, masakra jakaś!
ja to w ogole nie ruszalam makaronow, pieczywa i ziemniakow

kamila
ja bym chciała jednak spróbować naturalnie, o wiele szybciej się po takim porodzie dochodzi do siebie

ja też miałam takie znieczulenie jak ty ale po 30 godzinach byłam ledwo żywa i ledwo na oczy widziałam, radość i szczęście były jednak silniejsze od wszystkiego :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry