Dziękuję i wzajemnieMaćku o jaaa... udało się, a ja ostatnio się zastanawiałam co u Ciebie... serdeczne gratulacje!!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję i wzajemnieMaćku o jaaa... udało się, a ja ostatnio się zastanawiałam co u Ciebie... serdeczne gratulacje!!!!
Waris a jak mi po spaghetti wyskoczy to tez? ;-) U mnie brzuszek jest ale tylko taki tłuszczowy, bebechy mi trochę wypchnęło i to wszystko, nic więcej się nie powiększa od tego czasu ale z drugiej strony na razie na wadzę mam -2 i bądź tu kobieto mądra
nie po spagetti to nie koniecznie ;-)
moja waga też się waha tak +/- 1 kg. Czasami brzuch mam nadęty, że myślę że rośnie a na drugi dzień znowu się zmniejsza i tak się ze mną bawi.
No Ci powiem, że też mam taką nadzieję :-)Usmialam sie bardzo z Twego opisu, pozytywny porod
Ale wlasnie ja tak sie czuje - pierwsza ciaza, pierwszy porod i pozniej tez co najwazniejsze pierwsze dziecko i mam tylko nadzieje, ze hormony i instynkt pokaza mi droge i w magiczny sposob zrozumiem co mam robic i kiedy![]()
Alienka ile twoj chlopek mam milimetrow? Mij w 7tyg i 6dniu mial 14
Mi gin. powiedziała że jak czuję takie kłucie ciagnięcie w dole brzucha to bardzo dobry znak bo to oznacza że macica sie przygotowuje to tego że dzidziuś rośnie i do poroduCześć laseczkijak dawno mnie tu nie było... Powiedzcie kochanie czy odczuwacie czasami bóle brzuszka? Mnie czasem na dole coś zakuje, pociągnie, nie jest to jakieś strasznie dokuczliwe ale troszkę się martwię czy wszystko ok
a wizytę mam dopiero za 2 tyg...