Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Iwon no to gratuluje odzyskania stop
Josie moze odciagalas tyle bo laktator jakis do kitu...bo dziecko na pewno je wiecej wiec wiecej musi tam byc, niby tyle ile je , tyle jest produkowane. ja np aventem recznym nie moglam odciagnac kompeltnie nic, a jak przesiadlam sie na swoj reczny TT to normalnie odciagalam bez problemu. tylko to trzeba poprobowac bo kolezanka tym aventem odciagala normalnie a moim nie:/ ja wiem ze 100 to niby duzo ale alan je wiecej, no i kilka dni temu bylo wiecej mleka.no ale fakt faktem ze wczoraj mialam zajebiscie nerwowy dzien i boje sie ze od tego tak sie zrobilo. ale zeby to w takim tempie zniknelo sobie po prostu?;/
KAmila moja polozna gada podobnie. tyle ze jak tak jadlam przy rafale jak oni kaza to mleko mialam slabe i rafal nie przybieral na wadze a wrecz mi schudl. teraz jadlam normalnie i Alan rosl ladnie. no ale od tych kilku dni znowu jem trociny bo boje sie ze te kolki to przez moje normalne jedzenie i zaczynam od nowa wprowadzanie wszystkiego...jeden plus ze waga zaczelaznowu spadac, tzn 1 kg mniej w te kilka dni no ale wreszcie 6 z przodu sie pokazala...kiedy ja wroce do swojej wagi???przed ciaza wazylam 64 ale bylam juz utuczona...ale normalnie waze 55-58 to jeszcze ponad 10 kg.przy moim wzroscie to bardzo duzo.
Powiem Ci, że jesteś mega dzielna!!!normalnie rece mi opadaja powoli, juz 2 tygodnie jestem z dziecmi sama, a maly jak placze to ja ani do lazienki ani zjesc...nic. a rafal jak slyszy ze alan placze to tez cos sobie wymysla ze go np glowa boli i wyje jeszcze glosniej.
sorki ze namarudzilam ale smutno mi jak cholera, zazdroszcze tym ktore maja facetow przy sobie. naprawde.
Sama z maluszkiem i do tego drugie małe dziecko! Szacun!
Okazało się, że jest to błąd, bo dziecko może chcieć cyca nie tylko dlatego, że jest głodne. Jak zje tyle co zawsze a jest marudne zamiast dokarmiać należy dać do picia glukozę (płaska łyżeczka na 100 ml wody). Działa rewelacyjnie - wczoraj wieczorem bardzo długo nie mogliśmy Zosi uśpić, więc gdy inne metody zawiodły dostała gluko0zę i spała 5 godzin
Zresztą jak byłyśmy w szpitalu to też stosowali glukozę jako uspokajacza.
ja mialam wyrzuty ogromne, ze nie wpadlam na pomysl, zeby Kubę dokarmiać wczesniej a On biedaczek plakal a ja razem z Nim:-
wczoraj bylismy u poloznej ale nie zwazyla Malego, mam nadzieje, ze dzisiaj to zrobią