Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
stracilam ochote
i chyba bede to przeciagac az ochota przyjdzie. niespodziewalam sie tego po sobie

w domu to mu dosłownie odbija momentami. Dobrze, że chociaż do Wojtka zachwouje się w porządku

ale ja nie należę do matek chowających dzieci bezstresowo
...skoro ja się stresuję to dlaczego małemu ma być lepiej 

ja mu karę w kącie wymierzam, złości się ale siedzi później przeprasza, tuli mamę i obiecuje że już będzie grzeczny, a po chwili już doprowadza mnie do szału
. Jak Norman choć trochę będzie podobny do brata, to będę miała przewalone. Eryk w 8miesiacu zaczął chodzić, a mając rok biegał po całym domu i właził wszędzie (na parapety, szafki...) Takich dwóch urwisów w domu ....to będzie dopiero wojna 
No a potem dla atrakcji schowala sie w przymierzalni..... wyszlam z tamtad ze lzami w oczach bo chwilami mam tak dosc.... czlowiek zniewolony tylko w domu musi siedziec bo nawet na zakupy do sklepu wyjsc nie mozna.Odniosze wrazenie ze ona jest coraz gorsza... kiedys tak mi nie dziala na nerwy jak teraz. Po poludniej drzemce tak nam plakala i nie chciala powiedziec co sie stalo.. chyba ze 40 minut ciaglego ryku... w koncu ja ubralam i poszlam z nia na plac zabaw zeby sie uspokoila. Na chustawkach mi powiedziala ze uderzyla sie w nozke w lozeczku...