Ja z seksem czekam az będzie 6 tyg po porodzie. Musze tez wcześniej zrobic cytologie. Poza tym blizna po szyciu krocza jest jeszcze wrazliwa więc te 2 tyg oczekiwania będą w sam raz.
Dzis tez siedze sama w domu z małą. Mężowi skonczył się urlop lipcowy. Na zmiane się nia opiekuję i sprzatam. Nawet jakos to idzie. Jak P. wróci to pójdę poćwiczyć. W ogóle to zauwazyłam, że jak jestem sama z małą to jest grzeczna i bardzo mała płacze. Dzis znowu spałą prawie 6 godzin ciurkiem w nocy:-) No i nie zauwazyłam żadnych negatywnych efektów podania jej mieszankai. Kupa była jak zawsze, zero bólu brzuszka. A co do mojej diety to wpierniczam praktycznie wszystko. Widac, że córa ma żołądek po mamie;-)
Dzis tez siedze sama w domu z małą. Mężowi skonczył się urlop lipcowy. Na zmiane się nia opiekuję i sprzatam. Nawet jakos to idzie. Jak P. wróci to pójdę poćwiczyć. W ogóle to zauwazyłam, że jak jestem sama z małą to jest grzeczna i bardzo mała płacze. Dzis znowu spałą prawie 6 godzin ciurkiem w nocy:-) No i nie zauwazyłam żadnych negatywnych efektów podania jej mieszankai. Kupa była jak zawsze, zero bólu brzuszka. A co do mojej diety to wpierniczam praktycznie wszystko. Widac, że córa ma żołądek po mamie;-)
wczoraj miał kolkę po kapieli, więc całą noc przespał w łóżku 
dzisiaj będę dzwonić do gina bo to chyba nienormalne żeby tyle się te szwy trzymały...
pierwsze dwa tygodnie byla moja mama, potem mąż, no ale już dziś poszedł do pracy. Przed wyjściem jeszcze ululał Małą, ale obudziła się zaraz jak wyszedł, dostała cyca i śpi
Nocki jednak od trzech dni są średnie, bo jak się przebudzi ok.4.00 to wygina się i jęczy przy cycu...nie jest to kolka, bo wystarczy ją wziąć na ręce i jest ok, ale chyba to paskudne ulewanie ją męczy. Naprawdę mam już dość tych ulewań, bo gdyby nie one, to chyba budziłaby się tylko na cyca - i w ciągu dnia i nocy. Poza tym często trzeba zmieniać ubranka...ehh... Zastanawiam się nad poduszką -klin...ale nie jestem co do niej przekonana, zwłaszcza jeśli chodzi o kręgosłup, ale zauważyłam, że położona z głową nieco wyżej lepiej śpi, bo mniej męczy ją ten refluks. Któraś z Was ma taką poduszkę??