Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nio to szybko wypelniam dane i kurcze nr aktu urodzenia, lece do pokoju wracam wpisuje, na koniec - czas uplynal!!! wiec od nowa wchodze, cale szczescie jeszcze termin i godzina byly dostepne. Bo nastepny byl na 28 sierpnia ale nie bylo godzin dostepnych wiec pewnie juz nieaktualne a koleny na 29 wrzesnia 
wiec naprawde mialam szczescie, musial ktos zrezygnowac
:-) 

wczoraj troszke poswiecilo slonka ale wiatr byl niesamowity a dzis znowu leje
Niby dziecko letnie, ciuszki na lato w malych rozmiarach leza i sie nie przydadza, zaraz wyrosnie i du.pa 
Nic tylko w spiochach "chodzi" a i czasem body pod spod zakladam jak chlodniej a to niby lato!!!!
najchetniej to bym sie polozyla poki mloda spi 

i tak do 8 sobie konwersowaliśmy;-)
Dziewczyny nie chce Wam tu madralowac jakbym pozjadała wszystkie rozumy... ale czy te wkładanie rzeczy pod materace jest napewno bezpieczne???
Ogladałam kiedys program gdzie Zawitkowski wpowiadał sie na ten temat i mowił, ze były przypadki ze dziecko zjechało tak w dół, buzke gdzies zapodziałopod kołderka i sie udusiło![]()
Mowił ze w łózeczku nie powinno byc zadnych poduszek a na ulewanie powinno sie kłasc poprostu brzadaca na boczku.... ????
w sumie masz rację,że takie dziecko może się gdzieś zamotać,ale na szczęście u nas tego problemu nie ma bo młody śpi bez przykrycia bo jest strasznie duszno,a jak chłodniej to mu zakładam pajacyka.
pierwszy raz widze takie kamienie)
Nie wiem jak on to robi. Kręci się i tyle. Śpi na tej płaskiej poduszeczce, pod kołderką, pod materacykiem ma kocyk i jakoś w dół nigdy nie poszedł, tylko na boki potrafi się kręcić :-)no bo to trzeba uwazac, o wypadek dzis nie trudno ;///
A ja chce zapytac - jecie juz zupełnie normalnie ??? wszystko jecie ?
Siorka za miesiąc robi chrzciny synka i nawet poprosiła żeby była porcja czegoś lżejszego:-) W sumie to powiem szczerze nie nie jedząc nie myślę tylko o uczuleniach, ale o tym, żeby od samego początku nie pchać w Małą tych wszystkich świństw, dlatego póki co jem raczej wsio zrobione przez siebie, mamę, babcię...robię sobie schab do położenia na kanapki, jakieś placki itp.