reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

moje próby przetrzymanie ryku trwały max. 5 minut....my mieszkamy w takim bloku,że na 12 mieszkań jest 3 dzieci a reszta to same babcie,więc jak młody rozdarł japkę na ogrodzie to momentalnie wszystkie w oknach:angry:
a żeby było śmieszniej to jedna dziewuszka jest 2 tygodnie starsza od Jacha i uspokaja się tylko w bujaczku-leżaczku... i tam jest dopiero czad,bo ona się zanosi strasznie...
wiecie co ja nie wiem,czy on wymusza noszenie...bo w sumie w domu leży spokojnie i w łóżeczku i na sofie,nawet sam sobie gada i nie musi nikt być z nim,w wózku do póki nie jedzie też leży....jasne,że czasem ma gorszy dzień i się uspokaja na rękach,ale generalnie nie ma problemu jak się go odkłada...

gkvip ty nie myśl o rozwodzie,tylko mu wygarnij!!!!i to tak,żeby mu w pięty poszło!!!!

a waga....50 kg:))

Ostatnia edycja:
reklama
siula - no to witaj w gronie, ja dalej jak wieloryb nic mi nie spada, ciagle w ciazowych ciuchach zapir....lam bo w nic nie wchodze. poprostu porazka

u mnie juz tylko 4,5 na plusie ale co z tego jak brzuch mam nadal tak wielki ze szok :baffled: wygladam okropnie, cala chuda a z przodu taki arbuzek :dry: i sie przez niego nie mieszcze w zadne spodnie sprzed ciazy, bo mi sie nie dopinaja w pasie ehhhh

mlodak ja mam baby bjorna ale na razie pare dni temu probowalam go wlozyc i ponosic po mieszkaniu no i nie bardzo byl zadowolony wiec w koncu nie wyszlismy nigdzie. czekam na ladna pogode i zrobie drugie podejscie.

moj spi aktualnie na kanapie na brzuszku i wietrzy pupke bo mu sie zaczerwienila. czekam az sie obudzi i kapiel. a ogolnie jakas padnieta jestem wiec chyba po kapieli pojde z nim spac

Ja własnie w ramach walki o uzyskanie dawnej sylwetki byłam na Vacu Fit. Teraz zdycham . Ale obiecałam sobie codziennie ćwiczyć. Nie ma zmiłuj, bo trzeba się pozbyć tego flaczka z przodu. Ostatnio się widziałam na zdjęciach z weekendu i zdecydowanie jeszcze kilka kg muszę zrzucić:wściekła/y:

Jak wyszłam to mała podobno dostała histerii. Trochę się martwimy, że to mogła byc kolka:-(Mam nadzieję, że nie a tylko bawiła się w terroryste....

Moja niestety dzis caly dzien boli ja brzuszek co sie wyplacze to ze zmeczenia zasypia i znowu sie budzi jak zaczyna bolec. Juz wypila 20ml herbatki z kopru i zaraz ja wykapie oby nocka byla spoko.

Dziewczyny a Wy tez juz cwiczycie jak esperanza? myslalam, ze trzeba czekac az 6tyg minie az polog sie skonczy. Ale jak juz mozna to ja z checia zaczne bo moj flaczek sie nic nie zmniejsza...........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nadal 5 na plusie.

Addiena on jest niestety za malutki na spacerówkę...lubi być na dworze,jest grzeczny w chuście i mogę nawet na 4 godziny wyjść z domu tylko...wolałabym z wózkiem:tak:

Wiem, ze nasze dzieciaczki malutkie. Ona jednak miala spacerowke rozkladana na plasko, a ze lato to woziła w niej . Musisz probowac.....bo ja sobie nie wyobrażam ciąglego noszenia.

Co do nosidelek babybjorn to na forum tematycznym nie ma dobrych opinii. Chcialam tez kupic i teraz zwatpilam.

no ja mam 2,8 kg,ale i tak mnie wkurwia-, bo w brzuchu to siedzi. chodze w swoich juz ciuchach ,ale mi brzuch wyplywa:(

Ruda, a ile masz wzrostu? i mrowieje ci ta noga jeszcze?

reklama
ja to nawet nie przymierzam swoich ciuchów z przed ciąży nie chcę się załamać :-:)szok:

kurde moja Niuśka jak nie spała cały dzień i przyszła pora kąpania to zasnęła i szkoda mi jej budzić teraz :baffled:

Do góry