goldenlucy
Fanka BB :)
AVO no widzisz. Diagnoza jest. Nie garb sie :-) A tak powaznie mnie dzisiaj strzelilo cos w szyi i boli mnie pod prawa lopatka. Ale wychodzi noszenie bujanie i karmienie nocne na boku. A to poczatek 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.Hejka
moja mała myszka zasnęła dzisiaj sama po wieczornym jedzonku. Byli u mnie znajomi od po ósmej, ona śpiochała a my rozmawialiśmy, śmialiśmy się w jednym i tym samym pokoju, ba nadal śpi..
Iwon a czy na ten basen to idziesz z maluszkiem czy sama? Ja chętnie bym chodziła z małą tylko muszę się rozejrzeć czy u mnie w mieście są takie zajęcia a jeśli tak to muszą być chyba jakieś specjalne pieluchy. Któraś coś wie na ten temat
Goldenlucy mnie też bolą plecy ale tak na poziomie stanika. Nie mam zielonego pojęcia od czego. Wkurza mnie to bo brzuszków nie mogę robić bo mnie plecy bolą.
czyli jutro:-)
moj nawet ukrył w wiadrze kwiaty, które dzisiaj kupił
miał pecha bo wyszłam do ogródka, idę do jego "graciarni" a tam miedzy narzędziami piękne róze, muszę jutro udawać zdziwioną
ale dziękuję ;-)Tak czytam opisy mam karmiących cycem i powiem jedno - jesteście mega dzielne. Dopiero teraz widzę, na jak wielką łatwiznę poszłam wybierając butlę. Nie twierdzę, że to był zły wybór - jednak Wasz jest godzien wielkiego szacunku.
Oby karmienie i przygody z nim związane szły Wam lekko i przyjemnie jak najdłużej się da![]()
a ja uwazam ze to ja na łatwizne poszłam dajac dziecku cycka)
nie musze rozrabiac mieszanek w nocy, nie musze myc i wyparzc butelek, nie wydaje kasy, moge karmic gdzie chce - bez stresu gdzie przygotowac mleko (w miare rozsadku, bo nie wystawiam cycka gdzie sie da ale np w samochodzie)
A no i jako mama ktora karmiła dzieci i butelka i cykiem moge powiedziec smiało,ze chocby nie wiem jak sie człowiek starał to karmiac butelka nie ma tej wiezi co przy cycku - ja dopiero zobczyłam co mnie omineło przy bliznakach ;((( serio;-)