Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
I na wszystko trzeba bedzie znalezc czas. I da sie bo znam pelno takich rodzin. Ja tam śmierci towarzyskiej mówie NIE!Wrzuciłam link bo wiem, że była rozmowa na ten temat a akuratnie natrafiłam na takie coś...Edit: Pamka- moja w ciagu dnia lezy na play macie ok 40min i to uwielbia jak widac na zdjeciach ktore wrzucilam do galerii w foteliki tylko jezdzi a mamy bujaczke wiec jak mata sie nudzi to laduje w bujaczce. Co do wibracji to tak jak tam napisali nie ma nic udowodnione wiec mozna tylko gdybac. Co do reszty to sie zgadzam.
Jak mu wibre włączę to posiedzi trochę dłużej. 
Niezapominajka wyjdź z domu!!! Jeśli wozek jest zbyt ciężki to zakup jakąś chustę wsadzaj dziecko i out. Siedziałam w domu 2 tyg i myślałam że zwariuje. Odkąd wychodzę jest ok fajnie wręcz. Nawet pomimo cyckowania w dziwnych miejscach (na pustej ulicy, w restauracji ikea) ;-) czasem nawet nie chce mi się wychodzić ale mam wybór. I zawsze czuję się lepiej gdy wyjde:-)
Dziewczyny smarujecie maluchy czymś od słońca? Qrcze jednak to słońce czasem zaświeci na skorce:-( Widziałam hipp 50 w kerfurze ale może coś z apteki? Doradzcie coś:-)

Niestety czasem zapominam lub posmaruję go już na spacerze a filtry powinno się pół godz. przed spacerem stosować i trochę nóżki mu się opaliły
Właśnie dokupiłam parasolkę do wózka może to pomoże;-)
. Wózek zostaw na dole jeśli jest za ciężki choć mój waży 18kg+ 7,5 mojego Julka i taszczę to po 2 razy dziennie po schodach. Już zastanawiałam się czy nie zostawiać wózka a nie zabierać tylko gondoli ale u nas drzwi od klatki są wiecznie otwarte i łażą jakieś zwierza więc boję się, że mi go obszczają;-)więc taszczę
Nianię planuję zatrudnić na 4 dni co 2 tydzień