Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
..........
ja wyciągnełam bo mojej główka się już nie bardzo mieściła i do tego strasznie się w tym pociła tyle że ja mam fotelik regulowany i oparcie mam na płasko więc nie musze dawać podkładki
Nasza pani doktor kazała podac cos przeciwgoraczkowego jesli temperatura powyzej 38 stop., a to chyba normalne, ze lekko podwyzszona, bo przeciez organizm walczy z intruzami![]()
ale cisza na forum...wszystkie obiad gotujecie??? ;-) to pochwalcie sie przynajmniej co...
u nas dzis chyba nalesniki...

Pozostaje jeszcze kwestia chaosu który chciałabym ogarnąć i wreszcie mieć ustalony jakiś jako taki stały rytm dnia. Wprawdzie idzie nam coraz lepiej, ostatni dni są modelowe, ale jest jeszcze sporo spraw nad którymi muszę "popracować".
Ale znalazłam fajny jadłospis dla matki karmiącej i gotuję wg niego smacznie i zdrowo
Jak tylko zaczęłam podawać soczek, problem zniknął z dnia na dzień, a próbowaliśmy już wszystkiego.Dziewczyny pomocy nie wiem którą matę kupić:
MATA Edukacyjna PLAC ZABAW Kick Play Wyspa +GRATIS (2551798620) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FISHER PRICE Mata EDUKACYJNA RAINFOREST K4562 (2543269084) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
chciałabym zamówić już ale nie moge się zdecydować. Pomóżcie.
U mnie smażone przechodzi ale ja nie jem z panierką
Młodak może Szymek ma skok rozwojowy, że tak mu się poprzestawiało...
Edek: ap ropo fotelików- mój Julek też ma taki fotelik, że wydawało mi się że mu nie wygodnie ale przekonałam się że jest ok na naszych rehabilitacjach. Babka pokazała mi pozycje w jakich powinnam go nosić, trzymać na kolanach itp. są prawie identyczne jak pozycja w foteliku, więc nie zamierzam zmieniać go na razie dopiero za 1,5 kg- wtedy wkroczy fotelik od 9 kg!!!![]()
My mamy tą i jeszcze dostaliśmy tą :Dziewczyny pomocy nie wiem którą matę kupić:
MATA Edukacyjna PLAC ZABAW Kick Play Wyspa +GRATIS (2551798620) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.