Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Zauważyłam że młody potrzebuje krótszych, ale za to kilku drzemek w ciągu dnia, wtedy jest zadowolony, więcej się uśmiecha, spokojnie czuwa. Dzisiaj spał 11-11.45, 13-13.40, 15-16.30, 18-18.30. I tego będziemy się póki co trzymać. A rano też śpi długo, bo do 10
Z krótkimi przerwami na karmienie o 6 i 8 lub 9.Iwon mama ma zostać przez cały tydzień i mam nadzieję, że młodemu przejdzie bo nie może z niego taki dzik być...

Witam z rana:-)
Właśnie wstałamMały spał od 8.30-6.15
![]()
Pierwszy raz po tylu miesiącach się wyspałam :-)
A jakie plany na dziś macie??
Pozdrawiam i miłego życzę![]()
Alez cudne uczucie:-) no i Mia zaskoczyla ze staruszka to frajde sprawia i ze wszyscy nad nia wisza w oczekiwaniu na usmiech wiec spryciara zaczela sie cieszyc tak dlugo jak dlugo ktos nad nia wisi
a jak tylko sie odejdzie lub zniknie z jej pola widzenia to ten cudowny usmieszek zamienia sie w mega krzyk
.
ja niestety nie mam szans na wychodne
chyba wszystko wraca do normy po porodzie. michał jest jeszcze nieobliczalny, w tym sensie że jednego dnia spi cały dzien, mozna z nim zakupować, grilowac, no wszytsko, a niekiedy placze i marudzi ze trzeba caly dzien go zabawiac .... i wez tu cos zaplanuj ...