Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mlodak a wazylas go w domu czy w przychodni? moze po prostu inna waga?
ja wlasnie przezylam godzine masakry, mlodego non stop na rekach nosilam , jak tylko do lozeczka to ryk nie z tej ziemi a jak tylk wyciagniety to spokoj... i tak co kilka minut, niby spi, odkladam, ryk, i na nowo. w koncu zasnal tak gleboko ze sie udalo. co w niego wstapilo???
Monisia też woli leżeć z główką na lewą stronę, ale ja jej tę główkę odwracam jak śpi i w sumie to już coraz częściej kładzie główkę i tak i takwiesz co mi na krzywą główke ortopeda kazał kupić jakaś specjalna czapke na wyprostowanie (podobno kosmicznie droga ale nie wiem ile) i minimum 6 godzin na dobe lezenia na brzuchu bo inaczej sie nie wyprostuje, czapke sobie darowałam ale z leżeniem na brzucho walczę bo Milan tez ma prawą strone spłaszczoną ale przez to i czoło bardzo wypukle z prawej i widac to...
stało się coś inespotykanego....... coś szokującego. nie do wiary. Położyłam Milana na brzuch z nastawieniem , że zaraz znowu będzie wrzask.. co się stało? Usną ! I śpi już ponad 30 minut , wow sam fakt że tak dlugo śpi to już sukces ( w dzień ) bo zawsze to robi sobie jakieś 5minutowe drzemki, nie dłużej a tu takie zaskoczenie !!
A wiecie, że ja już nie pamiętam jaki kombinezon Szymkowi kupowałam? Chyba 74 i był w połowie zimy na styk, a Szymek z końca lipca... Monice kupię 80 chyba... najwyżej będzie miała więcej luzu i tyle...ktos pytal o rozmiar kombinezonu na zime ja chyba zdecyduje sie na 74 bo mi sie wydaje ze te na 80 86 sa za wielkie. Ja pierwszy kombinezon weronice kupilam 80 ale ona jest z marca i urodzila sie 63 a rafal jest z czerwca urodzil sie 61 wiec kupie 74. Te kurtki i kombinezony sa naprawde duze. Mam kobinezon gapa 86 92 i maly sie w nim topi wiec bedzie na nastepna zime.
Moja weronika nosi kurtke z hm na 86 ale hm ma duza rozmiarowke i jesli uda mi sie cos tam znalezc to kupie nawet 68. Najlepiej zobaczyc wizualnie
jesli chodzi o spanie to my mamy taki system: o 19 kapiel i mleczko 120 ml, pobudka zazwyczaj okolo 1 butelka max 120 i spanie do 6 6.30 i wtedy juz wstajemy bo weronika juz zaczyna buszowac po mieszkaniu i ma sto pytan i problemow na minute
Na pewno wszystko jest ok! A ta neurofibromatoza to coś groźnego? Pierwsze słyszę...Hej,
Wróciliśmy ze szpitala. Niestety pediatrzy nie widzieli nigdy takiego przypadku i wysyłają nas do genetyków, żeby wykluczyć neurofibromatozę. Nie jest to też grzybica jak przypuszczali lekarze.
Więc dalej nic nie wiemy. Na szczęście genetyk znajomy, może uda się szybko.
sunshine - weż butelke cocacoli odgazuj i wypij. Na biegunke rewelacyjna jest czkolada - ale nie wiem jak corcia na nią zareaguje. Poza tym dozwolone przy karmieniu UU sa borówki - w polsce jest do kupienia w aptekach susz borówkowy - zadzwon do apteki czy maja. Jak maja to kup. Łyzke zalewasz szklanka wody - gotujesz na wolnym ogniu 15 min studzisz i wypijasz.
kupsztajec sie zatrzymal ale brzuch dalej mnie boli i jest mi nie dobrze. Popijam teraz miete i juz sama nie wiem jak sobie pomoc
.

, a w poniedziałek po tygodniu - 6350...czyli 210 na tydzien, wiec ok. Moze po prostu przed lub po kupce miało znaczenie...?