reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Monika ja tez myslalam ze moj glowy nie podnosi az go ktoregos dnia nosilam na samolot i tak go polozylam z rekami do przodu przed soba i bez problemu trzymal glowe. on nie umie sobie tych rak ustawic, ale jak mu ustawie to widze ze trzyma :-) moze tez sprobuj przejscia z samotolu

DSC03262.jpg

z tym zasypianiem to raz lepiej raz gorzej nam idzie, raz dzisiaj jeszcze plakal strasznie kilka minut, ale jak tylko przyszlam i poglaskalam to zasnal.
a teraz po kapieli przysypial mi przy butelce, i zaczelam mu cmokac zeby sie rozbudzil a ten usmiech od ucha do ucha ale oczy zamkniete :szok: pewnie przez sen myslal ze go caluje :-D:-D:-D czasem jak na niego patrze to az mi sie plakac chce ze jest taki slodki i taki moj

reklama
verita - no to witaj w gronie:-D ja ze swoim tez juz ponad tydz nie gadam i tez sama jak palec tutaj. I do tego ta szkocka pogoda:no: pada i pada:-(. Ale nie poddam sie albo bedzie po mojemu albo nie bedzie wcale.

gkvip, u mnie to samo. Po mojemu albo wcale :confused2: Moj na razie twardo mnie unika...zawsze w innym pokoju. Ciekawe ile wytrzyma, jak dotąd to jego rekord, ale widzę, ze i on się uparł :baffled:

Kurcze, nie tak miało byc

Trzymam za Nas kciuki &&&&&&&&&& (oby zmądrzeli :tak:)

Moj tez jak narazie twardy;-) nawet ostatnio zostawil mi kartke na ktorej napisal w jakie dni bedzie sie mloda opiekowal i w jakie ja mam sie nia opiekowac:szok: normalnie myslalam ze go zjem:wściekła/y: a jak zapytalam co z nockami to on do mnie ze jak to co - to twoja dzialka:wściekła/y: nie zdazylam nawet sie wydrzec kiedy mi powiedzial ze wlasnie dlatego dal mi kartke bo wiedzial ze bede sie darla :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a on nie ma ochoty tego sluchac:angry::angry::angry: Wyobraz sobie co sie ze mna dzialo:angry: ale zemsta byla slodka - skopiowalam naga pania na kompa po czym powiekszylam do ludzkich rozmiarow i wydrukowalam na kilku kartkach po czym polozylam mu na jego stonie lozka z tzw. chmurka na ktorej bylo napisane
,,od dzisiaj jestem twoja''​
Jego wyraz twarzy jak to zobaczyl byl niesamowita nagroda:-):tak: i komentarz rowniez ,, zartujesz prawda ''

Iwon - super kawaler:tak: ten czas ta szybko leci ze teraz to juz ci tylko pozostaje czekac az narzeczona do domu przyprowadzi:-D wiem to z autopsji ;-):-D moj jak poszedl do szkoly to juz miesiac pozniej pierscionek kupowal w sklepiku z pamiatkami:-D:-D:-D

Tak o tej ilosci karmien piszecie i u nas cos sie mlodej poprzestawialo :eek:
dzisiaj np. wstala 8.30 i od razu flaszeczka 130ml, potem o 1.30 zjadla 150ml, potem o 18.30 zjadla 90ml mleka i 40ml herbatki wypila no i okolo 22.30 bedzie ostatnie karmienie gdzies miedzy 180 -210ml czyli tylko 4 karmienia :szok: a to za malo jak na 2 miesiac:szok::eek::baffled:. i co tu tu o tym myslec:baffled:

Zamien się. MOja dziś od 9 licząc jadła: 9.00, 10.00, 11.00, 12.00 13.00, 14.00 16.00, 18.00, 19.00, 21.30 i aż mnie mysl o nocy przeraża...

Jestem bezdomna.... tj wymeldowałam sie w końcu od tesciowej a nie mam czasu zameldować się u nas na mieszkaniu. Więc razem z niunia jestem bezdomna :) Musze w końcu zameldowac się bo inaczej nuski mi do żłobka nie przyjmą. Co prawda w planie mam ją dać dopiero we wrześniu za rok. Ale mimo wszystko przy mojej obecnej organizacji obawiam się że nie zdaże :)

Dzięki dziewczyny - cieszę się ze sukieniunia się wam podoba.Mam nadzieje ze Martynka z niej do chrztu nie wyrośnie. Mam tylko problem z bucikami. Mała ma wąską i maleńka stopusie. ibecnie 8 cm. A buciki najmniejsze na 10. Macie moze namiary gdzie mozna dopaśc takie na 9??

gkvip - rozwaliłas mnie z tą panią.... Masakra :) oplułam monitor

Moj tez jak narazie twardy;-) nawet ostatnio zostawil mi kartke na ktorej napisal w jakie dni bedzie sie mloda opiekowal i w jakie ja mam sie nia opiekowac:szok: normalnie myslalam ze go zjem:wściekła/y: a jak zapytalam co z nockami to on do mnie ze jak to co - to twoja dzialka:wściekła/y: nie zdazylam nawet sie wydrzec kiedy mi powiedzial ze wlasnie dlatego dal mi kartke bo wiedzial ze bede sie darla :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a on nie ma ochoty tego sluchac:angry::angry::angry: Wyobraz sobie co sie ze mna dzialo:angry: ale zemsta byla slodka - skopiowalam naga pania na kompa po czym powiekszylam do ludzkich rozmiarow i wydrukowalam na kilku kartkach po czym polozylam mu na jego stonie lozka z tzw. chmurka na ktorej bylo napisane
Jego wyraz twarzy jak to zobaczyl byl niesamowita nagroda:-):tak: i komentarz rowniez ,, zartujesz prawda ''

boskie :-D:-D:-D tak trzymaj :-)

a tak w ogóle to witam po weekendzie :-)

my również po chrzcinach :-) młody istny anioł w kościele , przespał całą uroczystość :-D nawet jak ksiądz lał po głowie to tylko jedno oko otworzył :-)

współczuje wam cichych dni , mój m nie potrafi długo wytrzymać bez rozmowy , góra kilka godzin i nawet jak on się obrazi, to później pierwszy się od obraża :-)

rysica - no wypisz wymaluj żmuda - trzebiatowska :-) a malutka wyglądała uroczo

aha,gratuluje wszystkim mamom starszaków pierwszego dnia w szkole lub w przedszkolu

Ostatnia edycja:
Twoimi pomysłami przebijasz wszystkich :D

Gkvip kobieto, skąd Ty czerpiesz pomysły na te zemsty? Jesteś the best :-D:-D:-D

U nas ciche dni trwają maks do 3 dób i w 95% to mój M. się łamie pierwszy i oby tak zostało ;-)

z tym zasypianiem to raz lepiej raz gorzej nam idzie, raz dzisiaj jeszcze plakal strasznie kilka minut, ale jak tylko przyszlam i poglaskalam to zasnal.
a

Fajnie, że coraz lepiej :-) U mnie dzisiaj już nawet nie płakał, tylko przez kilka minut nas "wołał" i zasnął tak więc również do przodu :tak:

verita, gkvip serdecznie Wam współczuję tych kłótni z facetami i jednocześnie świetnie Was rozumiem.
To dzięki Waszym radom z forum jakoś mi się poukładało. Nie mówię że jest idealnie i nadal są spięcia, ale jestem z K do bólu szczera i widzę że to jednak bardzo dużo daje. Dzięki temu wiemy obydwoje na czym stoimy, czego oczekujemy od siebie i związku.
Także stawiam na swoim i nie ma inaczej jeśli wiem że mam racje i na czymś mi bardzo zależy. Nawet jeśli zapłacę za to kilkoma dniami ciszy. I mimo że mieszkam w swoim mieście to też jestem sama, brak mi żywego człowieka do którego mogę się wyżalić i usłyszeć coś pozytywnego. Wtedy życie ratuje mi forum BB.
Także głowy do góry, trzymam kciuki aby Wam się szybko poukładało.

reklama
Uwierzcie mi kobitki :tak: gdybym mieszkala w PL moj sznowny mezus znalazl by dmuchana lale:tak: ale ze tu gdzie mieszkam nie mam szans na kupno takich rzeczy musiala ja wydrukowac:tak:. Ale nic straconego za 3tyg lece do Polski wiec spewnoscia mu ja kupie:-D

Do góry