Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Munka, kasienka m.allegro.pl/przedmiot,oryginalna-zyrafa-sophie-vulli-super-gratis,2619331960.html
bardzo prosze![]()
tiaaaa tylko ciekawa jestem która z nas zrobiła by to do końca !!!!! bo ja nie byłam w stanie !!!!!A może 6 Weidera??

Rysica a co z wynagrodzeniem na tym etacie 7/8 zmniejsza się ?
Addiena zdaje sie ze na stronie hippa tez można wypełnić. Jak mlody sie odessa ode mnie poszperam i wkleje;-)
O tak, ja bym chciała na Dukana bo ona ma dobre i szybkie rezultaty ale teraz nie ma opcji:-(Za duzo w niej białka
NIE POLECAM DUKANA!!!! Dwójka moich znajomych na tej diecie trafiło do szpitala na dializę, bo nerki dosłownie odmówiły posłuszeństwa. Mnie na tej diecie też nerki zaczęły boleć ostro już po miesiącu, mój urolog złapał się za głowę i dostałam największą na świecie zyebkę od lekarza w całej swojej "karierze". Przeklinał tę dietę strasznie! Mówi, że potroiła mu się liczba pacjentów odkąd ta dieta się stała popularna...

Moj też odkąd coraz więcej się ślini zaczął tak, kasłać - krztusi się ewidentnie.a wlasnie mialam pisac ze moj tez dzis kaszlal caly dzien tak sucho. ale jak spi to nie kaszle i mi sie wydaje ze on sie po prostu krztusi slina, bo slini sie na maksa jak nie spi