Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Opier.ol przy najbliższej okazji będzie, ale coś czuję że nie szybko nas odwiedzi (bo K telefonicznie jej powiedział że się o to wściekłam).
Ja mam ten stary typ leżaczka Fisher Price o ten: Zobacz załącznik 508159więc on nosko nad podłogą jest, zmierzyłam - w najwyższym punkcie 5 cm. Ale i tak się boję. I do tego muszę powiedzieć o tym K jak wróci z pracy.....
Zmacałam małego dokładnie, na wszystko reaguje śmiechem, bo ma łaskotki na całym ciele po mnie. Nic nie płakał, nie krzyczał, zdrzemnął się jak zwykle w tych godzinach 20 minut, sam się obudził i teraz torturuje żyfarkę....
dziewczyny- bo te lezaczki sa tylko dla dzieci, ktore jeszcze nie siedza.
Ojej 2 latka 10 kg ale Ci dobrze... Mój Julek waży teraz 9300!
Nie do końca. Są dla dzieci do osiągnięcia wagi 9kg.
Zapięte dziecko z tego nie wypadnie.
Mlodak, sorki, że zwracam uwagę, ale to po prostu zboczenie zawodowe. Poczekaj jeszcze z takim sadzaniem małego. Niech sam zacznie siadać i wtedy droga wolna. Szkoda jego kręgosłupa i bioderek.
Dziewczyny! nie pamiętam już, która z Was pisała o sposobie na plamy z marchewki na ciuszkach - wystawić na słońce - ale sprawdziłam i działa!!!![]()
No zachowuje się normalnie, śmieje się, bawi, gada. Ku....wa jestem na siebie tak zła, że szok. zero odpowiedzialności no.

.