Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
DziękujemyAga gratuluję 4 m-cy :-)
Tak piszecie o tych śpiworkach, że i ja zaczynam się zastanawiać, czy nie jest to lepsze rozwiązanie![]()
Dziękujemywłaśnie babcia dziś powiedziała do Antka masz 4mies koniec bycia mami-synkiem i może w końcu zaczniesz z babcią wychodzić
![]()

nanulika super,że z dzidzią ok,ale ty bidulko musiałaś się namartwić.
Ja śpiworek kupiłam u nas w nowo otwartym komisie ,my przeszliśmy już na spacerówkę więc się przydajezamiast kocyka.
A co do śpiworków itp widziałyście taki wynalazek?
EDISA - ŚPIWOREK MUFKA NA RĘCE WEŁNA - PRODUCENT (2693317028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

. A jak wspominam o kaszce to mąż patrzy spod byka i mówi, że miałam karmić do końca 5tego miesiąca bez jakiegokolwiek dokarmiania czymkolwiek.. 

Dlaczego?zgadza się, ale bezpiecznie przewozi się dziecko do 9kg wyłącznie tyłem do kierunku jazdy, a te małe foteliki-nosidełka, to chyba nawet nie mają opcji montowania przodem do kierunku jazdy
Zosi też zdarzyło się kilka razy wybuchać płaczem, ale robiła to jakby przez sen i po chwili przechodziło. Bez żadnej przyczyny.u nas po dwoc nocach fajnych bez karmienia dzisiejsza noc tragiczna. O 21 Rafal rozwiszczal sie jak popazony i plakal chyba pol godziny i nic go nie uspokoilo. Zasnal i obudzil sie o 23 i to samo. Dalismy mu mleko i pospal do 3,obudzil sie pokwekal(dobrze ze nie ryczal)godzine i pospal do 6. Nie chcial jesc,polezal na macie pousmiechal sie i zaczal trzec oczy wiec polozylisy do lozeczka i zasnal.....pewnie bedzie odsypial nocke. Moze tak zareagowal na szczepienie? Moze zeby? Moze sie czegos wystraszyl? Nie mam pojecia ale mam nadzieje ze sie nie powtorzy
Ja mysle, ze na zime to i to razem
Ja kupiłam, bo już teraz mam schizę, czy małej aby na pewno jest ciepło, więc co to będzie jak temperatura ok zera spadnieTak piszecie o tych śpiworkach, że i ja zaczynam się zastanawiać, czy nie jest to lepsze rozwiązanie![]()

Mi dziewczyny w kadrach same przygotowały wszystkie podania (ja później tylko złożę podpisy) i wyliczyły że wracam 7-go stycznia, ale to już uwzględniając ten "pierwszy" i "drugi" macierzyński plus urlop za 2012. Jak chcesz, to zadzwonię do niech i spytam, bo jesteśmy non stop na łączach, także no problem 
Zaza, Iwon - u mnie jak mała płacze to mi mówią, że ją głodzę, bo ona na pewno chce cycka, to nic, że jadła pół godziny wcześniej i na widok cycka drze się jeszcze bardziej. A jak wspominam o kaszce to mąż patrzy spod byka i mówi, że miałam karmić do końca 5tego miesiąca bez jakiegokolwiek dokarmiania czymkolwiek..
I to nad ranem. Śnił mi się potop, ale wszystko było takie realistyczne...aż mam ciarki.