reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aga - wszystkiego najlepszego.

Rysica - moja chrześnica i siostra w jednym dostała jak sie urodziła ode mnie laleczke. Taka szmaciana ale jakiejś bardzo dobrej francuskiej firmy. W tej chwili lalka bardziej szmate do podłogi przypomina. Miała naszywane drugie "ciałko" malowane oczy, doszywane włosy. I nadal jest ukochana. A drugiej takiej już nie dopadłam - wszystko przeszukałam.

W biedronce do 16 grudnia dady sa 2 paczki za 49.90 :)

reklama
Heeeeejjjjj noooo!!! nie odpływajcie, bo ja dopiero dziecko zdążyłam uspić po 2,5h kołysania, odkładania, karmienia, tulenia, głaskania itp. i dopiero teraz mogę pisać...
Lecę Was nadrobić...

Podczytuję, ale nie mam już siły odpisać.

Króciutko:
Rysica mój starszak ma podobnego Tygrysa ale nie miałabym serca mu zabierać, chociaż już sięraczej pluszakami nie bawi ;)
Muńka jak kupowałam małemu smoczycę z Lamaze to wahałam się pomiędzy nią a właśnie tym stworkiem, który Twoja mała dostanie ;)
Pamka powodzenia w sobotę, musisz dać radę jak tyle dobrych fluidów od nas dostaniesz :-)
Josie czyli chyba będziesz pierwszą ciężarówką na naszym forum? ;-)
Aga masz urodzinki blisko mnie ;) Tylko pewnie latek mniej :sorry:

Przyszedł mój ochraniacz na łóżeczko - zgadnijcie o której godzinie przyjechał kurier? O 22 :szok: Zadzwonił i oczywiście obudził mi dziecko :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
To ja stawiam :)

Wiecie jak moja mamuśka mnie rodziła o świcie i wybuch właśnie stan wojenny :) to mamuśka pyta lekarki (w trakcie szycia) co to, a lekarka wojna więc ta pakujcie mi dziecko jak mam umierac to z resztą rodziny :-):-) biedna miała dodatkowy stres:D

Iwon nie wiem ile Ty, bo u mnie łatwo policzyć :D

Do góry