Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Hej baby,
ciężkawy dzień za mną, młody dzisiaj urządzał breweryjki, czyżby zęby?........
Młodak myślałam dzisiaj o Tobie i miałam pytać, jak tam samopoczucie? Chociaż trochę z górki?Nie daj się depresze (kurde, jak to się dziwnie odmienia
)
.......Dziewczyny, czy któraś z Was wie, czemu nie nadają już "Hotelu52" i "Przyjaciółek" w czwartki?(Rysica, może Ty wiesz?)
.......Claudette a jaką kaszkę dawałaś małej? Ja mam z Hippa na Dobranoc kaszkę z jabłkami. Tyle, że daję ją mojemu na śniadanie![]()

, ale chyba kiepsko działają, co?
.Iwon - mi się wydaje, że po prostu "seria" się skończyła" i puszczą nowe odcinki po Nowym Roku. A przynajmniej MAM TAKĄ NADZIEJĘ, bo jak nie to się wkurw**.........![]()
Iwon - mi się wydaje, że po prostu "seria" się skończyła" i puszczą nowe odcinki po Nowym Roku. A przynajmniej MAM TAKĄ NADZIEJĘ, bo jak nie to się wkurw**.........![]()
) i dziękuję bardzo. Człowiek głupi jak but, że o pomoc w pracy nie poprosi... cała hala chłopów a ja rowery dźwigam- głupia
)