claudette
Fanka BB :)
Muńka to może my na jakąś feralną serię bodziaków trafiliśmy
I tak mamy te same sukienki! Chyba mamy podobne gusta ;-)
Iwon ja już chyba na nic nie będę zganiać, ale trochę się pocieszam w głębi serca, ze sama nie jestem

josie moja też nie umie, już się z tym pogodziłam, szkoda mi kiedy płacze, więc nie mam serca jej męczyć. kiedyś się nauczy, a póki co w razie problemów (wieczorem zwykle pada sama) wozimy w wózku i ona spokojnie zasypia i my nie mamy wyrzutów, że biedna płacze.
U nas już 5ta kupa! Ale humor ma, więc mhm.. Za to ja humoru nie mam. Mąż się na mnie obraził, bo przedłużyłam rzęsy
I tak mamy te same sukienki! Chyba mamy podobne gusta ;-)Iwon ja już chyba na nic nie będę zganiać, ale trochę się pocieszam w głębi serca, ze sama nie jestem

josie moja też nie umie, już się z tym pogodziłam, szkoda mi kiedy płacze, więc nie mam serca jej męczyć. kiedyś się nauczy, a póki co w razie problemów (wieczorem zwykle pada sama) wozimy w wózku i ona spokojnie zasypia i my nie mamy wyrzutów, że biedna płacze.
U nas już 5ta kupa! Ale humor ma, więc mhm.. Za to ja humoru nie mam. Mąż się na mnie obraził, bo przedłużyłam rzęsy

a on na to że pani go zapytała czy dla dziecka? on odpowiedział że tak i odpowiedziła mu że lepiej jak ja zmieli to wrzuci się kuleczkę na wodę i da dziecku i po problemie. Ale sie wkurzyłam bo wydał 30 zł a małej ugotowałam zubelek na jutro na obiad a resztę my bedziemy musieli zjeść
. wysłac chłopa na targ to mu wszystko wcisną ...