Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niby z góreczki, ale jakoś mi się ciągnie ostatnio![]()

a dzis sie schowalam za aparatem i skierowalam go na mnie i on mnie widzial na ekraniku aparatu jak strzelam miny i sie smial na glos. wiec jest nadzieja ze skuma w koncu co z tymi zdjeciami 
ten little tykes wyglada sensownietak miała katar prawie miesiącKasiekm fajne masz przepisy dla dzieciaczkow![]()
Alijenka powaznie miala miesiac katar ? mojemu ida te gorne i ciagle leci mu z nosa i az zaczelismy leczyc bo zebow wciaz nie widac :| wszystko czyste tylko ciagle ma gluta pod nosem ... i ja bym probowala dawac moj tez sie krztusil a teraz taka kostke ziemniaczka wymemla sobie pieknia ... musi sie nauczyc bo latwo dziec sie przyzwyczaja do papek zeby potem sie nie okazalo ze inaczej nie zje bo wtedy tragedia 3/4 latkowi miksowac jedzenie bo sie dlawi na kazda grudke
(
nie ja sama nie jadę, my jedziemy do Dźwirzyna a Ty ??alijenka to moze sie spotkamy ;-) a ty tez sama z nia jedziesz nad to morze? jakby to bylo z mezem to bym nie miala oporow, ale sama za kierownica z rozwrzeszczanym dzieckiem to dla mnie brzmi jak koszmar... no chyba ze pojade wieczorem to bedzie spal. tylko ja jeszcze chyba nie robilam tak dlugiej trasy noca nigdy, nie wiem czy nie zasne...
gratuluję zębola :-):-):-)6:25 obudzona przez mlodapo kilku pobudkach w nocy
biore zel smaruje dziaselka i cos mnie ukulo
Wkoncu zabek sie przebil
![]()
![]()

no to chyba się nie spotkamy bo to raczej troszkę daleko !!!!!!!!!!!!!alijenka my do bialogory

no no próbuję powoli codziennie coraz mniej jej blenduje i już widzę duże postępy, widocznie potrzebowała czasuAlijenka to moze probuj pomalutku a jak nie to odczekaj chwile i potem znowu ... ja po prostu pamietam jedna Pania z apteki jak mowila ze ona nie da nawet malutkiej tabletki bo sie udlawi corka bo ona glownie papkowa a dziecko ze 4 llata