reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Hello :-)

U nas sloneczko sie pojawilo. Wczoraj padlam po 2 kieliszkach wina :sorry2::dry:

My juz po basenie i zakupach. Kolejne nurki zaliczone. Wieczorkiem postaram sie wrzucic filmiki :tak:

Co do pchaczka to mi sie podobaja Vtech taki co Aylin kupila ale tez mam slabosc do drewnianych i dlatego zwlekam :sorry2:

Niespodzianka- ingnorowanie to najlepszy sposob na takich :tak: wytrwalosci :-)

Aga/Rysica- wspolczuje bolu glowy :-(

Zaza- faceci..... a to juz nie mozna umowic sie na wizyte do lekarza z wynikami?

Josie- jak tam wozek jest?

nanulika- super brzusio a Matyldka slicznie sie prezentuje na zdjeciach :-D

Dziewczyny zastanawialysie sie na prezentami na roczek??? Siostra mnie dopytuje (jest chrzestna) a ja nie mam zielonego pojecia :sorry2::dry:

reklama
Aga obym tylko potrafiła w dzień zasnąć to było by super !!!!!!!!!!!!!!!

Marta ja teraz mam chrzciny i też się mnie pytają o prezenty normalnie nie mam pojęcia co !!!!!!!!!!!!!!!!!! takzę skończy się na kasie i tyle :szok:

witam się sobotnio

Rysica - dokładnie to wiem i nawet nie znam się na tych chodzikach, ja tylko pisałam o tym autku, bo je mam i nie byłam tak do końca zadowolona - jako autko jest super, ale jako chodzik - nie sprawdził sie tak jak trzeba.

Czytając opinie o francuskiej firmy pchaczach, natknęłam się na polecany przez wszystkich domek kształtów SMOBY. Ponoć dzieci długo się nim bawią i są wersje, dla chłopczyków i dziewczynek:D Ma same pozytywne opinie, że ludziki wykonane są z jakiegoś materiału gumoplastikowego miękkiego, a jednocześnie nie dozniszczenia. Napaliłam się i licytuje. A wygląda tak:

roz.jpgnieb.jpg

Swoją drogą nie kupuję pchacza tego pięknego drewnianego, bo Pani powiedziała iż ma plastikowe kółka i faktycznie szybko 'odjeżdża'. Więc kupie coś z blokadą: albo ten wózek co gra melodie jak nim się jeździ, bo będzie od razu wózeczkiem dla lalek i ma opinie bardzo stabilnego (Smoby Wózek Pchacz Mini Kiss):
wozek.jpg
lub ten koszyk na zabawki z figurkami (nic nie gra) SMOBY Cotoons wózek na zakupy pchacz:
kosz.jpg

Doradźcie...please!

Załączniki

• nieb.jpg
    nieb.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 40
  • roz.jpg
    roz.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 40
  • wozek.jpg
    wozek.jpg
    76,5 KB · Wyświetleń: 41
  • kosz.jpg
    kosz.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Hej!! Ale super, malo napisalyscie:-)

Sunshine wozek nie przyszedl bo zgubili w dhl. Wyslali nastepny i ma byc w srode chyba...

Kasiek nie wiem ktory lepszy z tych dwoch:-) obydwa ladne. Ja bym chyba wziela niegrajacy bo juz mam dosc tych durnych muzyczek...
A domek super!

Maly spi a ja ide sprzatac bo jutro snoeboard na pozegnanie zimy

Acha kupilam dzis mlodemu przepiekne trampki do wozka w c&a:-) takie tylko szare
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Niemowlęta//Obuwie i skarpetki/Obuwie/100043/2
niech juz bedzie wiosna!!!

Alijenka wspolczuje nocki.

Sunshine ja sie nie zastanawialam nad prezentami na roczek, bo pewnie bede w Uk i nie oczekuje nic :/ Co do pchacza vtech, plusem jest odczepiany panel (te grajki z przodu) wiec mozna dziecku dac np jak siedzi na krzeselku i wydziwia. Jak w przypadku Tomasza.

Kasiek mnie sie bardziej podoba opcja nr 2 :) Po pierwsze pojemnikow na zabawki nigdy za wiele, po drugie wozek dla lali pewnie dostanie od kogos, a po trzecie ja za rozem nie przepadam :p Domki przesliczne, az mnie kusi zeby na e-bay wejsc :D Chyba bedziesz miec zakaz wklejania tych cudownosci ;-):-p

Josie milego dnia jutro. A trampoli nie widze - wyswietla mi sie komunikat : produkty sie laduja. Cos sie zaladowac nie moga :dry:

Dziec spi - melduje sie pierwsza z drinem ;-):-p Pewnie bede pic do monitora, bo wszystkie pouciekaly dzisiaj :sorry2::sorry2:

Kasiekm - super ten domek kształtów!!! :D Kurcze mąż się nie zgodzi cholera... Monika ma już kilka takich zabawek ze kształtami.... m.in. garnuszek na klocuszek, farmę zwierzątek z drzwiczkami i kluczami, drzewko Kubusia Puchatka i samochód-sorter.... Nawet nie będę próbować :p Chodzik pożyczyliśmy i nam nie oddali... Może odbierzemy w maju jak w Szklarskiej będziemy ;P
co do chodzika to nie wiem, obydwa fajne, myślę, że co wybierzesz będzie fajne :D
ja jestem "chora" na chodzik v-tech ;P ale drogi jak cholera... jak na początku maja Monika nie będzie jeszcze sama śmigać to może uda się znaleźć nasz stary chodzik, jak nie to może namówię męża na jakiś :p

no dobra, rozkręcami imprezkę?? kto z % już siedzi przed laptopem/kompem/komórką?? ja już tak :D Drink mandarynkowy i cranberries przede mną :D

edit - hahahahaha Niespodzianka "zdrówko" :D

Ostatnia edycja:
Rysica neneneneneee ja bylam pierwsza ;)

edit: Zdrowko, u mnie dzisiaj tradycyjnie łycha z cola. Malz mi takiego drina zrobil, ze jak wypije to w litery nie trafie :p

Oczywiscie musialam wlezc na ebaya w poszukiwaniu domku i nie znalazlam... aleee uwaga wozek quinny w wersji dla maluchow o_O za jedyne 40 funtow (nie wiem po ile funt teraz ale ok 200 zl w przeliczeniu)
http://www.ebay.co.uk/itm/QUINNY-MA...s_Creative_Educational_RL&hash=item460d7d52b1

Ja sie zastanawiam tez nad kupnem vtecha (ten co mam pozyczylam na kilka dni), ale to bym chciala jechac na taki targ gdzie ludzie wyprzedaja uzywane rzeczy po swoich dzieciach. Kolezanka tam kupila krzeselko drewniane za 2 f, a pchacza za 5. Tylko pogody nie ma, a to pod golym niebem.

Ostatnia edycja:
Nie nie nie to ja bylam pierwsza bo piszac poprzedniego posta juz popijalam grzancem :-) :-) tak zmarzlam dzis na spacerze ze nie moge dojsc do siebie!

reklama
Do góry