Iwon
Lipcowe Mamy '05
A ten wykon moim skromnym zdaniem stokroć lepszy od oryginału. Miałam ciary
The Voice of Poland - Dorota Osińska - "Calling You" - YouTube
The Voice of Poland - Dorota Osińska - "Calling You" - YouTube
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sunshine Aurelia jest genialna!!!
Jesli jest tak jak sunshine mowi ze oleja to i zostanie mi wozek to pewnie sprzedam ale za cene taka jak kupilam, bo co jak im sie nagle przypomni i kaza mi zwrocic wozek lub kase? Ale wydaje mi sie ze sie zglosza bo DHL juz ma na stronie ze przesylka dostarczona. no chyba ze nikt tego nie kontroluje
Dziewczyny powodzenia w odchudzaniu! A jak dziala ten vibra tone? moj genialny maz kupil sobie teraz w tcibo taki pas na brzuch z tymi elektrowstrzasami czy jak to nazwacw nadzieji ze mu to spali tluszcz... blagalam go zeby nie kupowal bo przeciez to nie spala tluszczu tylko miesnie pobudza do ruchu, a jak on ma duzo tluszczu to pewnie te impulsy nawet do miesni nie dotra.... no ale uparl sie i kupil. zastanawiam sie czy ja tez moge tego uzyc, bo na zdjeciu na opakowaniu jest tylko facet
![]()
:-)
chetne o priv prosze :-)
A dlaczego masz mieć więcej przyjemności od innych ?...]
a mi... wiem, że nie na forum nie zasłużyłam, ale to wina Agi bo się wcięła między postyzazdrośnica jedna
![]()

Trzecia też już klepnięta ;-)

chciałam jej dawać coś innego zamiast mleka o 16.00, ale ona jak zje coś innego to potem marudzi i póki jej nie dam butli z mlekiem, to humor nie powraca
Muszę chyba próbować i próbować, może w końcu się oduczy.