Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Obudziłam się przecierając oczy ze zdziwienia - surrealistyczne doznanie ;-) Butelkę wciągnął o 6.30. Jeju, może mu już tak zostanie?
<pyta nieśmiało>
z płaczem (cholerna jedynka) i to takim,że jednak i nurofen i smarowanie musiało być. W końcu pomogło. Już taka kropka wystaje ale całość jeszcze się przebija...
tyle, ze okres bedzie mniej bolesny
Dobre wieści !!!! teraz będzie tylko lepiej :-):-)i Wam wszystkim za kciuki!!!!! pomogły!!! :-)
Operacja przebiegła pomyślnie, nie znaleźli przerzutów, obyło się bez stomii, więc wszystko wskazuje na to, że teść wróci do normalnego życia :-):-)
Nie miałam kiedy się odezwać, więc dlatego dopiero teraz piszę...uffff, ale nam ulżyło!!! właśnie wypiliśmy teścia nalewkę :-)
Udało mi się troszkę poczytać o czym pisałyście i widzę, że dyskusja o jedzonku była głównym tematem.
Osobiście też nie odebrałam niczego jako atak, ale może dlatego, że znam MsMickey osobiście i domyślam się jaki był jej przekaz tego, co napisała. No, ale jak to między innymi w związkach partnerskich bywa, czasem dobrze jest się trochę "pokłócić", żeby zmienić klimat monotonii. Tutaj lekko zawrzało, ale przecież nikt na nikogo chyba gniewać się nie będzie.
Ja generalnie też raczej z tych trzymających się zaleceń, ale też powoli chcę Gabioszce dawać to co my jemy. Nie będę jej jednak jeszcze wprowadzać białka jajka, bo ja czasami mam po jajku sensacje i lekarka powiedziała, że ze względu na to mam nie dawać Gabi białka tak, jak mówią zalecenia, tylko troszkę później.
Mamy chłopców: czy ściągacie napletek z siusiaka?? Pytam, bo moja siorka przeżyła ostatnio straszne chwile ze swoim synkiem. Oni mu nie ściągali, bo tak zalecił lekarz i nagle młodemu zacząć puchnąć siusiak, wyszła wielka czerwona plama. Pojechali na pogotowie i tam lekarka zaczęła ściągać.... krew się lała razem z ropą, młody strasznie płakał a siostra razem z nim. Lekarka powiedziała, że trzeba ściągać. Moja teściowa ma 3 synów i też to robiła. Praktycznie każdy w mojej rodzinie robił to swoim synkom i nie było problemu.
Najgorsze jest to, że stało się to po kąpieli z nowo kupioną matą antypoślizgową firmy CANPOL BABIES, która pofarbowała wodę...... lekarka powiedziała, że to g...o, które w niej było, mogło przyspieszyć pojawienie się tych objawów.
Moi rodzice dzwonili do tej firmy i powiedzieli co się stało, chcieli oddać wodę do sanepidu, żeby zbadali, ale powiedzieli, że wodę badają tylko pod kątem czegoś konkretnego i nie mogą tego zrobić
Jak myślicie?? zrobić aferę na FB ????? może będę sławna!!!;-)
Iwon - sto lat dla Julka
Sorki, że nie odpisuję więcej, ale nie mam już na to sił.
Coś jeszcze chciałam, ale nie pamiętam kurna....
z dnia na dzień będzie coraz lepiej, wrócisz do normalnościWitam,
nadrobilam tyle o ile ;-) Jakoś nie mam weny do pisania.
munka super wiadomość, bardzo sie cieszę.
macku i Iwon sto lat dla Waszych pociech :-)
Niespodzianka dziękuje, powoli wracam do normalności. Jest lepiej ale jeszcze nie do końca. Nerwowa jestem jak nie wiem
Rysica bardzo mi przykro.
Co do wagi to moj ważył juz 9.5kg ale po pobycie w szpitalu waga spadła do 8.800 ale nie ma sie co dziwić po takiej diecie, teraz apetyt mu wrócił na szczęście i nadrabia![]()

no to bierz te tabletki na powrócenie libidaAlijenka ja i tak nie mam ochoty na lozkowe wygibasy, wiec tabletki nic nie zmieniatyle, ze okres bedzie mniej bolesny
A no i przestawiam mlodego na avent. Przyzwyczaja sie i dzisiaj rano juz cala butle wytrabil bez zajaknieciaKoniec z myciem rurek i uszczelek łiiii
![]()

Kuba sie cieszy bo śnieg i święta i Mikołaj bedzie :-)
Tłumaczę mu, ze to nie te święta a On do mnie:"ale ja byłem grzeczny i chce, żeby Mikołaj przyszedł"