Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no mam ale się nie mieszczę, jak ja wszystkie stare ciuchy mam w rozmiarze 36 :-(Alijenka- a nie masz jakies sukienki eleganckiej?
no marudzi ale ja wiem czy to z głodu?? jak i tak wszystkiego nie zjada :-( jak przychodzi jej pora karmienia, widocznie jej to wystarczaAlijenka - jak nie jest marudna, to raczej nic się nie stanie jak zje mniej o jeden posiłek
moja się tak nie wścieka. Charaktrerna ta Twoja Nataszka ;P
mi też nie zależy na ubiorze ale zaś mojego K mam gada mi że może jakaś sukienkaAlijenka ja na chrzciny się nie stroiłam i strasznie się tym przejmowałam, ale jak zobaczyłam w kościele inne mamy ubrane w dżinsy i golfy (3 chrzty były), a tatuśków w sportowych kurtkach to ciśnienie ze mnie zeszło![]()

hmmm moja ma tak spuchnięte miejsca czwórek że masakra i ślini się znowu na maksa !!!!od wczoraj maca palcami miejsce na "4ki"............... Ale mam nadzieję, że nam da odsapnąć z tymi ząbkami, chociaż i tak nie było tak źle.
moja je papki z większymi grudkami, tak jak Rysica pytała z ryżem lub malutkim makaronemkasiek (pozwól, że dla mnie będziesz po prostu kaśkiem, bez żadnych dodatkowych liter na końcu ;-)) wygląda pysznie, sama bym chapnęła
Baby, w jakiej konsystencji dajecie dzieciakom obiady? Papki, papki z grudkami, małe części, większe kawałki, kurczak w całości? ;-)