Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mój też często gada baba, po prostu baba ławiej niż mama 

zeby choc troche zelaza zjadl.... juz to widze.... od rana zjadl 60ml mleka i nie chce wiecej, teraz niania wyszla z nim na spacer, wziela butelke moze na spacerze cos lyknie...ahhhhto zem napisala poprzedniego postaucielo wsio reszte hehe ... ciekawe jak ja to zrobilam ...
nocki ostatnie sa bleeeee.... wstaje przed 6 i nie wiem o co chodzi ... wyszla ta dwujka a nic sie nie zmienia :| juz mi nawet powiedzieli ze wygladam jak po jakiejs pernamentnej bibie
zabawek mamy za duzo i z tego co czytam chyba polowe na allegro wystawiebo i tak mlody polowa sie nie bawi ale moze zacznie ???
a z zabawek ktore bardzo mi sie podobaja sa kwadrarty drewniane
EICHHORN Edukacyjna KOSTKA Manipulacyjna SZEŚCIAN (3171790335) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SUPER 5w1 DUŻA DREWNIANA KOSTKA EDUKACYJNA SORTER (3155233478) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KOSTKA Z 5 AKTYWNYMI STRONAMI (3109945180) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
chodzik DREWNIANY Chodzik dla Dzieci "Edukacyjny Miś' (3162402670) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Maćku witam w klubie nidospanych :| Brawo dla Zosi za kupki
Muńka ja tez chce .... ja tez ...
Zaza ja tez nie myslalam jeszcze o urodzinach
Kasiek fajne zabawki ....
Muńka a moze zwykle cymbalki![]()
Hej laski :-)
My dzisiaj po kontroli u lekarza, bąbel gorączki już nie ma, za to dostał mega katar i dzisiaj wstawałam do niego w nocy chyba z 15 razy
Lekarka uspokoiła, że już na dniach powinno być lepiej. Przy okazji wizyty u lekarza zrobiliśmy sobie spacerek, a pogodą przepiękna![]()
bylismy u lekarza, schudl ale jest w normie (8900 chyba) powiedziala ze wyglada ze dolne dwojki beda szly i mzoe byc ze to niejedzenie przez zeby wlasnie... kazala mu domieszac trche mieska do banana/jablkazeby choc troche zelaza zjadl.... juz to widze.... od rana zjadl 60ml mleka i nie chce wiecej, teraz niania wyszla z nim na spacer, wziela butelke moze na spacerze cos lyknie...