Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mój też często gada baba, po prostu baba ławiej niż mama 

zeby choc troche zelaza zjadl.... juz to widze.... od rana zjadl 60ml mleka i nie chce wiecej, teraz niania wyszla z nim na spacer, wziela butelke moze na spacerze cos lyknie...ahhhhto zem napisala poprzedniego postaucielo wsio reszte hehe ... ciekawe jak ja to zrobilam ...
nocki ostatnie sa bleeeee.... wstaje przed 6 i nie wiem o co chodzi ... wyszla ta dwujka a nic sie nie zmienia :| juz mi nawet powiedzieli ze wygladam jak po jakiejs pernamentnej bibie
zabawek mamy za duzo i z tego co czytam chyba polowe na allegro wystawiebo i tak mlody polowa sie nie bawi ale moze zacznie ???
a z zabawek ktore bardzo mi sie podobaja sa kwadrarty drewniane
EICHHORN Edukacyjna KOSTKA Manipulacyjna SZEŚCIAN (3171790335) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SUPER 5w1 DUŻA DREWNIANA KOSTKA EDUKACYJNA SORTER (3155233478) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KOSTKA Z 5 AKTYWNYMI STRONAMI (3109945180) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
chodzik DREWNIANY Chodzik dla Dzieci "Edukacyjny Miś' (3162402670) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Maćku witam w klubie nidospanych :| Brawo dla Zosi za kupki
Muńka ja tez chce .... ja tez ...
Zaza ja tez nie myslalam jeszcze o urodzinach
Kasiek fajne zabawki ....
Muńka a moze zwykle cymbalki![]()
Hej laski :-)
My dzisiaj po kontroli u lekarza, bąbel gorączki już nie ma, za to dostał mega katar i dzisiaj wstawałam do niego w nocy chyba z 15 razy
Lekarka uspokoiła, że już na dniach powinno być lepiej. Przy okazji wizyty u lekarza zrobiliśmy sobie spacerek, a pogodą przepiękna![]()
bylismy u lekarza, schudl ale jest w normie (8900 chyba) powiedziala ze wyglada ze dolne dwojki beda szly i mzoe byc ze to niejedzenie przez zeby wlasnie... kazala mu domieszac trche mieska do banana/jablkazeby choc troche zelaza zjadl.... juz to widze.... od rana zjadl 60ml mleka i nie chce wiecej, teraz niania wyszla z nim na spacer, wziela butelke moze na spacerze cos lyknie...