Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak na szybko pokaze Wam ten wozek i o co mi chodzi z tym siedzonkiem - Josie- nozki zwisaja - o tak
Zobacz załącznik 552308 Zobacz załącznik 552309 Zobacz załącznik 552310
kupiony za grosze wiec jak cos to sprzedam ale moj Pe nie chce bo mu sie podoba, wiec jak cos to bedzie na pozniej ;-)
:-)
boże jak ja Wam zazdroszczę tych porządków bo mnie nie ma kto w dupsko kopnąć aby to zrobićA u nas dzisiaj wiosenne porządki - M. poczuł się lepiej (yes, yes, yes ;-)) i od razu po tygodniu leżenia dostał powera. Efekt - na wieszakach mamy już wiosenne kurteczki, zimowe spakowane do czyszczenia, z butami też zrobiliśmy porządek.
Ech, aż chce się żyć, jak za oknem taka piękna pogoda :-) I w końcu mogę znowu suszyć pranie na balkonie, jupiii
Jeszcze niech tylko bąbel wydobrzeje, to zaczniemy weekendowe eskapady![]()

tiaaaa ZOO oki tylko jak się cieplej zrobi, ciężko też przebić mi się będzie przez całe miasto aby tam dojechać ale czego się nie robi dla spotkaniaAlijenka w takim razie jestem jak najbardziej za spotkankiem. A może właśnie w Zoo (zgodnie z pomysłem Agaundpestka)? My na basen do Redeco na Nowy Dwór, bo najbliżej
Pierwszy raz byliśmy w wieku 5 mies. i od tamtej pory uczęszczamy, ale nieregularnie
![]()

teraz będzie już tylko lepiej i nie bój się !!!!!!!!!!!!!!!!!!Witam,
u nas super pogoda, słońce świeci az miło. Kuba z tata na basenie, Wojtek śpi a ja zaraz biorę sie za obiadNormalnie zła jestem jak nie wiem, Wojtek od nowa tak kaszle, ze głowa mała, katar na całego, żyć nie umierać. Musze znowu pewnie iść z Nim do lekarza bo ma podejrzenie tej astmy i zobaczymy co bedzie. Kurcze czemu nie ma zdrowia jak jego brat?! Załamuje mnie to.
wczoraj kupiłam bilety do Polski na 28 maja, roczek bedzie miał w PolsceWracamy 17 czerwca, mam nadzieje, ze to bedzie udany pobyt a nie tak jak ostatnio. Az sie boje...
metoda straszna ale powiem Ci że dziś miałam taką drugą noc, wczoraj mi się udało że raz popłakała a dziś 3 razy, myślałam że serce mi pęknie ale pomyślałam sobie że muszę być twarda bo będzie tak w końcu że mała ciągle na rękach będzie chciała mi wisieć, niestety ona ciągle mi na rękach zasypia ale ile wytrzyma jeszcze mój kręgosłup ????Hej dziewczynki!
Cóż za metoda!! :-) kurcze...nie wiem czy dałabym radę wytrzymać przez 9 minut, jak Gabi by płakała...
Kurcze, dwa miesiące do roczku...pora myśleć o organizacji imprezy!

kasiulka widziałam, że jesteś (edytowałaś post Avo) daj znać co u Ciebie!!!!!!!!!!!! myslałam, że już nie zaglądasz na BB, a teraz się nie wykręcisz![]()
hehe, ja to samo zauważyłam! Kasiulka daj znać, akurat wczoraj myślałam, co tam u Ciebie![]()

odzywaj sie do nas czesciej! Zobaczysz jak szybko sie wkrecisz:-) a z tym pomijaniem to niestety tak jest tutaj ze czasami sie jest niewidzialnym mi MsMickey do tej pory nie wstawila zdj spiwor G a obiecywala Najwazniejsze ze u ciebie w miare dobrze, bardzo wspoczuje problemow z pecherzem moze cwiczenia kegla ny troche pomogly?