reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

zamówiłam tula, bo mnie kuzynka przekonała...wysłała mi z 20 zdjęć małej w nosidełku:D:D Zapłaciłam 350zł za nowe (cena niska, bo starszy model wzoru:p).
spacerki też dziś były dwa, choć pizgało niemiłosiernie!
plac zabaw też już mamy zaliczony:)
a propos lęków to przypomniało mi się, że Pola boi się odgłosu cieszącego się dziecka (w swojej książeczce):p

msmickey moja też zaczęła kąsać! a co do papieru to również jest wielką miłośniczką (ja jak twój mąż jeszcze w podstawówce żułam:p)

muńka a może ciuszki na roczek np. większe rozmiary?

rysica niezła jesteś w te klocki z grupą krwi!

kasia.natka polecam romer king 9-18 za jego wygodę, obszerność i lekkie odchylenie do tyłu umożliwiające dziecku spanie:)

mlodak rajtuzy+spodenki+skarpetki i buty, body z długim rękawem+cienka bluzeczka+kurteczka:)

agaundpestka gratuluje nowej posady:) dobry pomysł z tym zoo - koniecznie zdaj relacje!

alijenka
gdzie na basen chodzicie? ja również jestem za spotkankiem (choć jestem tu nowa więc nie wiem czy mnie zaprosicie i czy w ogóle wypada mi się wpraszać).

Ostatnia edycja:
reklama
Siemanko :-):-)

U mnie nocka taka "se", mała zaś zrobiła sobie przerwę w spaniu choć nie była długa jak zawsze bo postanowiłam być twarda i nie chodzić do niej, zastosowałam metodę o której mi ktoś na basenie mówił 9 na 2, na 9 min dziecko się zostawia samo nawet niech płacze a po 9 minutach idzie się na 2 uspokoić i zaś wychodzi iiiii zadziałało :-):-D:-):-D

Avo także już wiadomo o co kaman z tą grupą krwi :-)

Aga ja chętnie zapraszam do mnie, ale tez nie omieszkam się wybrać do Wrocka :-D, a z tymi działkowiczami to nieźle Cię wrobili :p

kasiek ja jeżdżę na basen do Trzebnicy, także zabieraj Agę i resztę bandy przyjeżdżajcie razem !!!!!!!!!!!! i z tym czy wypada czy nie to przegięłaś !!!!!!!!!!!

a jeżeli chodzi o ubieranie to ja wczoraj małą ubrałam w rajstopki, spodnie, body na to lekka kurtka i bezrękawnik :-D i nic do przykrycia w wózku nie miała

Ostatnia edycja:
Miałam wczoraj wpaść w przerwie na the voice of poland, ale przecież na dwójce nie dają reklam ;)

Spóźnione wojtusiowe gratulacje Polaa :-)

Dzisiaj za oknem pachnie wiosną, ale suuuper :-)

witam się niedzielnie

Ja tam nie wiem jaką grupę krwi ma mój ślubny i pewnie nigdy się nie dowiem, bo to taki cykor, że w życiu nie pójdzie na pobranie krwi.

Miłego dnia Wam życzę, ja walczę z bólem głowy.

Witam,

u nas super pogoda, słońce świeci az miło. Kuba z tata na basenie, Wojtek śpi a ja zaraz biorę sie za obiad :tak: Normalnie zła jestem jak nie wiem, Wojtek od nowa tak kaszle, ze głowa mała, katar na całego, żyć nie umierać. Musze znowu pewnie iść z Nim do lekarza bo ma podejrzenie tej astmy i zobaczymy co bedzie. Kurcze czemu nie ma zdrowia jak jego brat?! Załamuje mnie to.

wczoraj kupiłam bilety do Polski na 28 maja, roczek bedzie miał w Polsce :tak: Wracamy 17 czerwca, mam nadzieje, ze to bedzie udany pobyt a nie tak jak ostatnio. Az sie boje...

U mnie nocka juz druga z rzedu super tzn maly spal do 7.30 u siebie!!!! No jestem w szoku, bo juz ze 3 tygodnie nie bylo tak zeby dotrwal u siebie do rana...

Z jedzeniem bez zmian :-\ jutro lekarz, ciekawe co powie....

Bylismy znow na placu zabaw tym razem z aparatem i wrzuce fotke wieczorem jak bede na kompie:-)

A u nas dzisiaj wiosenne porządki - M. poczuł się lepiej (yes, yes, yes ;-)) i od razu po tygodniu leżenia dostał powera. Efekt - na wieszakach mamy już wiosenne kurteczki, zimowe spakowane do czyszczenia, z butami też zrobiliśmy porządek.
Ech, aż chce się żyć, jak za oknem taka piękna pogoda :-) I w końcu mogę znowu suszyć pranie na balkonie, jupiii :rofl2:
Jeszcze niech tylko bąbel wydobrzeje, to zaczniemy weekendowe eskapady :tak:

Pola znowu pięknie spała. Dziś nawet do 8.00 (wczoraj już o 6.25!). My po podwójnym spacerze w parku, Polka coraz więcej chodzi na dwóch (trzymana oczywiście) niż w wózku:p Dziś latała w cieniutkiej wiosennej kurteczce, bo w cieniu było 18C! Oby tak dalej:)

Iwon
co za wiosenne porządki! Ja nie wiem kiedy w końcu się za nie wezmę - taka słoneczna pogoda nie motywuje mnie do sprzątania:D Zazdroszczę!

Alijenka w takim razie jestem jak najbardziej za spotkankiem. A może właśnie w Zoo (zgodnie z pomysłem Agaundpestka):D? My na basen do Redeco na Nowy Dwór, bo najbliżej:) Pierwszy raz byliśmy w wieku 5 mies. i od tamtej pory uczęszczamy, ale nieregularnie:p

reklama
Hej dziewczynki!

Chwila wolnego :-) Gabi już śpi, bo dziś ominęła drugą drzemkę, więc padła teraz. Coś czuję, że i tak się obudzi za jakiś czas w pełnej gotowości do zabawy, no a jutro pewnie po 5.00 wywali nas z wyra :baffled: oby nie!

U nas weekend oczywiście minął przeprowadzkowo. Część rzeczy już przewieźliśmy, ale najgorsze jest to, że póki co, nawet nie widać, że czegoś ubyło...

Muńka a kiedy planujecie się już tak definitywnie przeprowadzić?

chcielibyśmy 27-go przewieźć najcięższe graty i już tam zostać.

muńka a może ciuszki na roczek np. większe rozmiary?

to z pewnością będę zmawiać :-)

Siemanko :-):-)

U mnie nocka taka "se", mała zaś zrobiła sobie przerwę w spaniu choć nie była długa jak zawsze bo postanowiłam być twarda i nie chodzić do niej, zastosowałam metodę o której mi ktoś na basenie mówił 9 na 2, na 9 min dziecko się zostawia samo nawet niech płacze a po 9 minutach idzie się na 2 uspokoić i zaś wychodzi iiiii zadziałało :-):-D:-):-D

Cóż za metoda!! :-) kurcze...nie wiem czy dałabym radę wytrzymać przez 9 minut, jak Gabi by płakała...

Witam,

u nas super pogoda, słońce świeci az miło. Kuba z tata na basenie, Wojtek śpi a ja zaraz biorę sie za obiad :tak: Normalnie zła jestem jak nie wiem, Wojtek od nowa tak kaszle, ze głowa mała, katar na całego, żyć nie umierać. Musze znowu pewnie iść z Nim do lekarza bo ma podejrzenie tej astmy i zobaczymy co bedzie. Kurcze czemu nie ma zdrowia jak jego brat?! Załamuje mnie to.
wczoraj kupiłam bilety do Polski na 28 maja, roczek bedzie miał w Polsce :tak: Wracamy 17 czerwca, mam nadzieje, ze to bedzie udany pobyt a nie tak jak ostatnio. Az sie boje...

Oby mu szybko przeszło !!!! :-) A na wyjazd nastaw się pozytywnie to na pewno się uda!! :tak:
no i spóźnione sto lat dla Wojtusia!

Kurcze, dwa miesiące do roczku...pora myśleć o organizacji imprezy!

Do góry