Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie co się dzisiaj dziejeczy mi cos nie dziala, czy was tu dzis nie ma??![]()

Dobrze, ze nie jestem sama z tym nocnikiemagaundpestka a co konkretnie polecasz do kontaktu na komary ? szwagierka powiedziała, że nie mogę użyć np. brosa czy raida, bo wydzielają toksyczne substancje. jeśli to nieprawda to chętnie zastosuję u siebieCo do wózka peg perego to się w 100% zgadzam, są najlepsze zaraz po drogich mcleranach! no i na koniec, mojej też nie sadzam jeszcze na nocnik
![]()

Hihihi![]()
![]()
![]()
Nir wiem co z tym linkiem, poprawilam juz... A z reki jak wpiszesz? Dom goscinny maja bialogora

zasnęła godzinę temu, a wcześniej odtańczyła breakdance na łóżku, chodziła z moją torebką na szyi i takie tam jeszcze inne dziwne rzeczy. Normalnie boki z niej zrywaliśmy, aż się mąż zapytał, czy ja dziś jej czegoś do obiadu nie dodałam. Naprawdę wstąpił w nią jakiś diabełek 
Jak dla mnie najlepszy...dzięki, wpisałam w google i wyskoczyło
Ja w ciągu dnia jestem z doskoku i czasem tylko czytam, a dopiero potem odpisuję, ale dziś faktycznie puchy tu jak nigdy
Gabiocha moja zrobiła dzisiaj przedstawienie pt. " mamo, tato, ja spać nie idę"zasnęła godzinę temu, a wcześniej odtańczyła breakdance na łóżku, chodziła z moją torebką na szyi i takie tam jeszcze inne dziwne rzeczy. Normalnie boki z niej zrywaliśmy, aż się mąż zapytał, czy ja dziś jej czegoś do obiadu nie dodałam. Naprawdę wstąpił w nią jakiś diabełek
![]()